Kickstart din karriere i Danmarks
førende automationshus

Uanset om du er en problemløser, en kreativ sjæl, et analytisk geni eller har en stor portion teknisk snilde, så har vi en lang række spændende muligheder for studerende. Det gælder både praktik, elevuddannelser, lærlingeforløb, studiejobs og projektsamarbejder. 


Kom i lære hos BILA

Kontormedarbejdere hos BILA
Kontormedarbejdere hos BILA

Bliv praktikant hos BILA


Det siger andre om at være hos BILA

"Mit praktikforløb var rigtig lærerigt og spændende. Den løsning vi udviklede, har jeg selv brugt hos kunder efterfølgende, og dermed var det noget, der kunne bruges, hvilket var en rigtig god oplevelse."

Sune Kortegaard, Software Engineer og tidligere praktikant hos BILA

"Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte BILA. Jeg har følt mig som en del af virksomheden fra start, og selvom jeg kun har været her i ganske kort tid, har jeg allerede prøvet en masse."

Silja Christensen, praktikant i Documentation & Safety.

En del af holdet fra første dag

Få en læretid med en stejl læringskurve og medansvar fra første dag. Hos os bliver du ikke bare en tilskuer – du bliver en aktiv del af holdet med egne projekter og opgaver.

Du kan med andre ord få alt det ansvar, du ønsker. Og samtidig bliver du en del af en stor koncern med mange afdelinger, lokationer og arbejdsområder. Det betyder, at du får rig mulighed for at snuse til forskellige områder og afprøve nye ting uden at starte helt forfra.

PTA-medarbejder hos BILA

Kom godt fra start

Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til vores ansættelsesproces, ledige stillinger eller andet, så kontakt vores HR-afdeling via formularen.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.