Sig farvel til tidskrævende
omstillinger i produktionen

Med Fleksibel Automation kan du nemt og hurtigt omstille dine robotter fra et behov til et andet. Det betyder, at du kan øge din produktionseffektivitet, reducere omkostningerne og samtidig opretholde en høj produktkvalitet – selv når produktionskravene ændres hyppigt, eller seriestørrelserne er små.

 

 

Brug for sparring?


Høj kvalitet

Ensartet kvalitet og præcision – selv når der skiftes mellem produkter.

Færre udgifter

Muliggør hurtige ændringer uden store omkostninger.

Større effektivitet

Hurtig omstilling reducerer nedetid og øger produktionshastigheden.

Øget innovation

Frigiv tid og ressourcer til produktudvikling og innovation

UR robotarm med sugekopgriber

Hvad er fleksibel automation?

Produkter

Kom i gang med fleksibel automation

 • Cobots fra UR er designet til at arbejde side om side med mennesker, og kan udføre en bred vifte af opgaver: fra montering til inspektion. 

   

  Cobots er yderst tilpasningsdygtige og kan implementeres nærmest hvor som helst i din produktion, uanset produkt eller proces. 

   

   

  Læs mere om UR

 • De mobile robotter fra MiR transporterer materiale rundt i produktionen uden behov for faste baner eller skinner.

   

  Ovenpå robotterne kan du montere forskellige topmoduler afhængig af opgavens karakter – dermed gør deres evne til at tilpasse sig ændringer i produktionsmiljøet dem særligt velegnede i komplekse produktionsmiljøer.  

   

   

  Besøg MiR

 • Produkterne er gode hver for sig – men i kombination kan du opnå en endnu højere grad af fleksibilitet og funktionalitet i din produktion.

   

  Cobots kan udføre specifikke opgaver, såsom montering, svejsning og pakning, mens de mobile robotter tager sig af transporten. En nyttig kombination, særligt hvor materiale eller produkter skal transporteres fra forskellige stedet i produktionsanlægget til bestemte arbejdsområder.

   

  Med MiR som en mobil transportplatform kan din cobot følge arbejdsprocessen rundt i produktionen uden at være begrænset af faste baner eller stationære installationer. Dette giver en høj grad af fleksibilitet og gør det muligt for virksomheder at tilpasse deres produktion efter behov.

Ur10e fra Universal Robots
Mobile robot fra MiR transporterer emner i produktionen
Ur5e fra Universal Robots
Udvalg af autonome mobile robotter fra MiR, der kan bruges i alt fra fremstilling til logistik til sundhedspleje
Robotarme fra Universal Robots til fleksible automationsløsninger


Få et gratis automationstjek

Er du i tvivl, om du skal automatisere din produktion med cobots? Få overblik over dine muligheder med et gratis automationstjek.

Montagemedarbejder hos BILA

Kontakt os i dag

 

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau.Lars Skaarup Rasmussen

Director, BILA Robotics