Unikke montageløsninger
med høj OEE

Du er specialist i dine egne produkter. Vi er specialister i automatisering, produktionsoptimering og teknologividen. Derfor udvikler vi løsninger sammen med dig, fordi det er nøglen til unikke løsninger.

 

Vi har et højt ambitionsniveau og stor teknisk knowhow, og målet er altid at skabe værdi for din virksomhed.

 

Skal vi lave din business case?


Fælles workshop

Investér tid i forarbejdet og få den rigtige løsning første gang

Eksekvering

Få hjælp til struktur og eksekvering igennem hele projektforløbet

Høj OEE

Prioritering af ramp-up perioden sikrer overdragelse af viden, oplæring og høj OEE

Øget rentabilitet

Få færre omkostninger, øget kapacitet og større konkurrenceevne

Industrirobot fra Kawasaki

Partnerskab og montageløsninger

Hvorfor vælge os som din automatiseringspartner?

 • For at udvikle den mest optimale automationsløsning er det afgørende, at vi forstår jeres specifikke behov og kender jeres udfordringer på et dybdegående niveau. Vi starter altid et nyt projekt med en workshop, både med nye og kendte kunder, da det giver fælles ejerskab og er udgangspunktet for et tæt samarbejde. Workshoppen er et komprimeret forløb over nogle dage, hvor vi i fællesskab udvikler idéer og koncepter, laver layouts på forskellige løsninger og udarbejder business cases. Det giver et solidt beslutningsgrundlag, så vi kan arbejde videre med de projekter og investeringer, der giver størst værdi for jeres virksomhed.

 • Vores projektgennemførelse er baseret på den velkendte Stage-Gate model. Denne model sikrer en robust og pålidelig proces, der nøje overvåger og evaluerer projektet i hver fase. Vi er dedikerede til at levere resultater, der ikke blot opfylder jeres forventninger, men også skaber betydelig værdi for jeres virksomhed. Vores tilgang er designet til at opfylde jeres behov og sikre en gennemsigtig og struktureret proces, der giver jer succes med jeres projekter.

 • Som en erfaren automationspartner og leverandør af automatiseret produktionsudstyr til store og mellemstore industrivirksomheder indenfor metal og elektronik har vi et indgående kendskab til virksomhedernes processer, standarder og specifikke behov. Vi involverer gerne andre partnere og underleverandører i et projektsamarbejde, hvis de kan bringe viden og kompetencer i spil, der skaber værdi for projektet. For os handler det om at sætte det bedste hold til opgaven, og her er vi en god facilitator.


Vores eksperter er klar til at hjælpe dig

 • Jacob Simonsen, BILA

  Jacob Simonsen

  Director

 • Martin Termansen, BILA

  Martin Termansen

  Automation Consultant

 • Flemming Bunde, BILA

  Flemming Bunde

  Director

  Mechatronic assembly

Kontakt os i dag


Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau.


Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.