Kundetilpasset løsning,
der optimerer jeres produktion

Vindsektoren kræver innovative og pålidelige løsninger for at sikre en bæredygtig og effektiv produktion. Hos BILA har vi specialiseret os i at levere løsninger til vingeproduktion, skabt til at opfylde netop disse behov. Hvert projekt er unikt, og vores maskiner er skræddersyet til at imødekomme jeres specifikke behov og udfordringer.

 

 

Skal vi vende mulighederne?


Forprojekter

Risikoafdæk potentielle tekniske udfordringer på et tidligt stadie.

Branchekendskab

Vi har dybtgående kendskab til vindsektorens standarder og specifikke behov.

Stage-Gate-Model

Få tryghed gennem omhyggelig projektgennemførelse.

Øget rentabilitet

Al udstyr tilpasses forskellige platforme, hvilket øger rentabiliteten af din investering.

Produkter

Det kan vi hjælpe med

 • HRBS til store vindmøllevinger giver mulighed for at kende vægten af ​​den færdige vinge i detaljer. Der er minimal mekanisk påvirkning under vejning, en flydeproces for at undgå spændender samt høj gentagelsesnøjagtighed. Vejning sker i henhold til OIML R60-C3.

 • Omkostningseffektiv mobil rodfræsning med elektrisk styrede muligheder for halvautomatisk produktion. Modulært udstyr til forskellige størrelser baseret på standardkomponenter. Den er nem at positionere, har høj præcision og EHS-optimeret. UL efter 508A.

 • Vingehåndtering uden spænding for at beskytte vingestrukturen. Designet til effektiv vingedrejning og positionering: Produktet giver høj præcision, er nem at betjene og kan tilpasses forskellige klingestørrelser. Og så er den EHS-optimeret.

 • En ny generatorproduktionslinje, der er forberedt til fremtidens Smart Produktion. Samtidig er den fleksibel og intuitiv for operatørerne, hvilket sikrer en øget effektivitet og et forbedret arbejdsmiljø for medarbejderne.

 • Monteringsportalerne arbejder sammen i tandemdrift ved at håndtere lange dele i arbejdsområdet. Produktet sikrer høj effektivitet, nøjagtighed og kvalitet, optimerer materialeforbruget og sikrer sporbarhed under produktion – og så minimeres EHS-udfordringer. 

High-Resolution Balancing System til vindmøllevinger
High-Resolution Balancing System til vindmøllevinger
Mobile Root End Milling til halvautomatisk produktion til vindmøller
Vingehåndtering uden spænding til effektiv vingedrejning og positionering
Generatorproduktionslinje hos Siemens Gamesa Renewable Energy
Monteringsportal til håndtering af glas/komposit
Måling af vindmøllevinge

Produktionsudstyr til vindmølleindustrien

Derfor skal du vælge os som din automatiseringspartner?

 • For at udvikle den mest optimale automationsløsning er det essentielt, at vi forstår jeres specifikke behov og udfordringer på et dybt niveau. Vores unikke tilgang til forprojekter gør det muligt for os at identificere og håndtere potentielle tekniske udfordringer på et tidligt stadie – og vi kan samtidig samarbejde tæt med jer for at udvikle en skræddersyet løsning, der ikke kun sikrer den bedste forretningsmæssige gevinst, men også garanterer rettidig og kvalitetsmæssig levering af udstyret.

 • Vores omhyggelige projektgennemførelse – der følger den velkendte Stage-Gate-Model – sikrer en robust og pålidelig proces. Dette giver tryghed og tillid til, at dine projekter bliver nøje overvåget og evalueret i hver eneste fase. Vi er dedikerede til at levere resultater, der ikke blot imødekommer jeres forventninger, men også skaber betydelig værdi for jeres virksomhed. Vores tilgang er designet til at opfylde jeres behov og sikre en gennemsigtig og struktureret proces, der garanterer succes for jeres projekter.

 • Gennem mange års udvikling og levering af produktionsudstyr har vi opnået et dybtgående kendskab til vindsektorens standarder og specifikke behov. Når I vælger os som jeres automatiseringspartner, garanterer vi, at vi prioriterer sikkerhed, kvalitet, optimering af cyklustider og modularitet. Sammen med jer udvikler vi produktionsudstyr, der ikke blot repræsenterer en optimal kapitalinvestering (CAPEX), men også tilføjer merværdi til jeres forretning.

 • Dit behov for enkle og fremtidssikrede automatiseringsløsninger er vores primære fokus. Som din samarbejdspartner lægger vi vægt på enkelhed og fremtidssikring i designet af din løsning. Vores produktionsudstyr er skabt til intuitiv brug, hvilket minimerer behovet for omfattende træning og specialiseret personale. Vi integrerer desuden modularitet i designet, så produktionsudstyret kan tilpasses forskellige produktplatforme. Dette reducerer dine kapitalomkostninger (CAPEX), og øger rentabiliteten af din investering.

Case

Siemens Gamesa Renewable Energy er klar til fremtiden

Generatorproduktionslinje hos Siemens Gamesa Renewable Energy

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig

 • Thomas Boll, BILA

  Thomas Boll

  Director, Vind

 • Uffe Sass-Petersen, BILA

  Uffe Sass-Petersen

  Director, Blade Robots

Kontakt os i dag

 

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dig.


Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.