Ensartethed og høj OEE

Få en skalerbar og driftssikker løsning, der sikrer høj, ensartet kvalitet og kan overtage gentagne arbejdsopgaver. Vores løsninger udvikles altid i tæt samarbejde og med høj medarbejderinvolvering – fra operatører og projektleder til QA og PTA.

 

 

Kontakt os


Høj OEE

Alle applikationer er designet med stabilitet og høj oppetid for øje.

Ensartethed

Høj, ensartet kvalitet og hygiejne – hver gang.

24/7 produktion

Robotterne holder produktionen kørende – også når du sover.

Frigør ressourcer

Lad robotterne overtage de gentagne opgaver og frigiv værdifulde ressourcer.

Automatisk pakningssystem til Medicobranchen

Stabil produktion døgnet rundt

Applikationer

Det kan du bruge det til

  • Robotter kan sikre præcis og ensartet indfødning af emner og sikre, at emnerne håndteres korrekt hver gang. 

  • Automatiseret varepluk og pakning kan blandt andet hjælpe med at effektivisere produktionen og mindske risikoen for kontaminering. Fx slipper medarbejderen for at tælle emnerne og du sikrer, at de vender rigtigt hver gang. 

  • Pharma og Medico-branchen oplever mange regulatoriske krav til produkthåndtering, og det stiller store krav til blandt andet palleteringsprocesser. Hos BILA er vi specialister i at sikre et setup, der er compliant og er omstillingsparat i forhold til skiftende produkter og kunder.

  • Automationsløsninger udvider dine muligheder for at håndtere affald korrekt og dermed leve op til de regler, der er på området. 

  • Pharma og Medico har høje krav til dokumentation og sporbarhed. Vi har stor erfaring med at udvikle udstyr, der lever op til branchekrav og letter arbejdet med at dokumentere produkternes kvalitet. 

  • Varemodtagelse og transport af materiale kan nemt automatiseres, så dine medarbejdere kan fokusere på mere værdiskabende arbejde. Samtidig mindsker det flaskehalse eller skader på produkterne. 

Din one-stop-shop til produktionsoptimering

Vi hjælper nogle af verdens største virksomheder

Case

Robotarm eliminerer risiko for kontaminering hos MedicoPack

Kontakt os i dag

 

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau.Brian Odde

Director Customer Development

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.