Praktikforløb

  • Er du som en velplaceret stikkontakt: altid klar til at forbinde teori og praksis? Som el-konstruktør sætter du strøm til innovative projekter, så de lyser op som en nyinstalleret pære. Som praktikant inden for el-konstruktion bliver du en integreret del af softwareafdelingen, som udvikler projekter, der spænder fra enkle robotceller til komplekse produktionsanlæg med flere PLC-systemer.

  • Lyder automatisering, industrirobotter og design af specialmaskiner som den hverdag, du drømmer om? Og har du mekanisk forståelse og flair for teknik? I din praktiktid kommer du igennem alle konstruktionsfaserne, får et testprojekt og deltager i opgaveløsningen sammen med vores erfarne konstruktører.

  • Kan du formidle kompliceret, teknisk indhold, så selv din bedstemor synes det er smart? Og er du den nysgerrige type, der stiller spørgsmål og danner relationer uanset, hvor du befinder dig? Som salgspraktikant stifter du bekendtskab med alt inden for kundekontakt, salg, ledelse og forretningsudvikling i en verden fyldt med automation og robotteknologi. 

  • Er du den, der altid har styr på detaljerne, uanset om det er den årlige vennetur eller komplekse projekter? Har du en naturlig evne til skabe relationer og trives du i rollen som leder? Så tag styringen som praktikant i et af Nordens førende automationshuse.

  • Kunne du tænke dig at lære mere om PLC-programmering, arbejde med robotter og de sidste nye automatiseringsløsninger? Som praktikant hos BILA får du hands-on erfaring med robotprogrammering og deltager aktivt i udviklingen af fuldautomatiske produktionsanlæg.

  • Har du en god teknisk forståelse? Kan du formidle kompliceret, teknisk indhold på en letforståelig måde? Og har du lyst til at bidrage til nogle af de mest innovative automationsløsninger til danske industrivirksomheder? Få praktisk erfaring med teknisk dokumentation, risikovurderinger og CE-mærkning i et af Nordens førende og mest innovative automationshuse.

  • Brænder du for at arbejde med digital markedsføring? Og vil du hjælpe os i arbejdet med at bygge et best in class digitalt leadgenereringssetup? Som praktikant bliver du en del af vores centrale marketingteam, som sætter retningen for marketing på tværs af hele BILA-koncernen. Vi arbejder både med strategi og eksekvering inden for en bred vifte af discipliner, men dit primære fokus i praktikholdet bliver den digitale verden.

Har du spørgsmål til vores ansættelsesproces, ledige stillinger eller andet, så kontakt vores HR-afdeling via formularen.


Mette A. Brogaard
HR Partner og ansvarlig for praktikanter
+45 92 44 60 56
meab@bila.dk

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.