Høj hygiejne og

effektiv produktion

Fisk, kylling, brød og konfekture – BILA har gennem mange år hjulpet fødevarevirksomheder med at skabe en mere effektiv og konkurrencedygtig produktion, hvor hygiejne og rentabilitet er i højsædet. 

 

 

Skal vi også hjælpe dig?


Forbedret udbytte

Ensartethed, præcision og hygiejne sikrer et højere udbytte.

Højere oppetid

Robotterne holder produktionen kørende – også når du sover.  

Øget rentabilitet

Opnå færre omkostninger og øget konkurrenceevne.

Fleksible løsninger

Modulopbyggede standardceller, der nemt kan tilpasses og installeres.

Sorterings- og pakkeanlæg hos Havline

Opskriften på succes

Applikationer

Hvad kan vi hjælpe med?

  • Pick – Pack – Palletise. Alt, du behøver, samlet ét sted. Vi har værktøjerne til at automatisere selv de mest komplekse opgaver inden for håndtering og pakning af fødevareprodukter. Og vi kan levere alt fra baner til visionskontrol, vægtkontrol, metaldetektor og etikettering. Montér en robot på din eksisterende produktionslinje uden at miste fleksibilitet og effektivitet. Vi tager os af alt – inklusive nødvendige ombygninger – for at sikre, at anlæg og robotten arbejder sammen uden problemer.

  • Palletering af stort set alle produkttyper. Med robotter til palletering opnås øget effektivitet, driftssikkerhed, bedre arbejdsmiljø og frem for alt: Ensartethed. Du kan også automatisere flere processer i en og samme løsning, da de fleste palleteringsløsninger har mere end én robot. Dette giver flere operationer i højt tempo med stor præcision på et begrænset areal. Få en specialtilpasset palleteringsløsning, hvor alt tilpasses din produktion. Vores modulopbyggede standardceller er fleksible, nemme at tilpasse en given produktion. og ikke mindst hurtige at installere.

  • Få øget frihed og fleksibilitet i produktionen. Med mixpakning kan du nemt skifte produkter og rækkefølge i pakningen. Mixpakning udføres stadig manuelt mange stedet til trods for, at du nemt og hurtigt kan automatisere denne funktion og dermed omplacere dine medarbejdere til andre opgaver. Og fordelene er mange – reducerede omkostninger, mindre tidsforbrug og forbedret fysisk arbejdsmiljø.

  • Hurtigere og bedre forarbejdning, forbedret arbejdsmiljø og øget konkurrenceevne – det er nogle af fordelene ved at brude industrirobotter til forarbejdning af produkter. Industrirobotter kan løse utallige opgaver og reducere enhedsomkostningerne. En komplet robotløsning, der arbejder i tre skift, er typisk tilbagebetalt på 12-24 måneder.

  • Kvalitetskontrol udført af medarbejderne mens de pakker, er ofte grunden til, at mange mejerier bibeholder den manuelle kartonnering. Sådan behøver det ikke at være. Hos BILA kan vi levere udstyr, der kontrollerer kvaliteten af produkterne, inden de pakkes i papkasser vha. vision-udstyr, der fungerer som robottens øjne og spotter fejl og mangler. Ved automatisering af kartonnering opnås en større præcision og ensartethed – du får med andre ord en mere effektiv proces, hvor der ikke slækkes på kvaliteten.

  • Fødevarebranchen er i dag afhængig af plastkasser til fx transport, modning af oste og opbevaring af produkter. Dette kræver effektivt udstyr til at håndtere ind- og udpakning af varerne. Mulighederne er mange – og vi er eksperter på området. Valget af den rigtige løsning er afgørende, og vores mangeårige erfaring sikrer dig den bedste løsning.

  • Udover at bygge kan vi selvfølgelig også rådgive. BILA har stort industrikendskab og har udført et bredt spektrum af opgaver – fra simple løsninger til sammenhængende produktionssystemer. Den viden kan vi udnytte til at se med nye øjne på din nuværende produktion. Og med en systematisk gennemgang af din produktion kommer vi med forslag til hvor i produktionen, der findes uindfriet potentiale.

Ved at samarbejde med os får du

Palletering med Kawasaki hos Carletti

Klar til bedre drift og højere rentabilitet?

Vores kunder opnår øget effektivitet, kortere tilbagebetalingstid og forbedret konkurrenceevne. Vi tror på langvarige partnerskaber, og er engageret i at styrke vores samarbejdspartnere for at øge produktionen og sikre danske arbejdspladser.

Håndtering af mælkekartoner under hele produktionsprocessen ved Arla Stockholm

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau.Jesper Hjort

Sales Director, Fødevarer

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.