Din karriere hos BILA

BILA er en af Danmarks førende leverandører af automatiseringsløsninger. Vi tror på, at væksten skal baseres på mennesker. Derfor gør vi vores yderste for at skabe de optimale rammer for, at den enkelte medarbejder kan udnytte sine kompetencer og skabe succes gennem initiativ og indsats. Her kan du blive del af en højteknologisk arbejdsplads med spændende udfordringer og god plads til personlig udvikling.

Find dit drømmejob

BILA dækker hele værdikæden, og vi har stillinger inden for projektledelse, salg, konstruktion og ideudvikling, elkonstruktion, programmering, montage, produktion, økonomi, marketing og IT. Samtidig tilbyder vi løbende både tilknytning af lærlinge, praktikforløb og samarbejde med studerende. 

BILA’s medarbejdere arbejder alle for at optimere og effektivisere dansk industri. Her hjælper vi bl.a. med bedre arbejdsmiljø og mere effektive arbejdsgange.

Følg med her på hjemmesiden, hvor du kan finde aktuelle stillingsopslag for at se, om dit drømmejob skulle være ledigt. Hvis du ikke kan finde en stilling af interesse i øjeblikket, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Job hos BILA