Det kræver forskellige kompetencer at drive Nordens førende automationshus

Hos BILA designer og bygger vi nogle af de mest højteknologiske automationsløsninger på markedet. Og det kræver en fælles indsats og forskellige kompetencer at komme i mål.

 

Om du er en tung, teknisk profil, en talknuser, har en kreativ og krøllet hjerne eller kan sætte ting i system og gøre hverdagen lettere for alle andre. Så kan du – næsten uanset din baggrund – finde et relevant job hos BILA.

 

8 kerneområder

 

Vi har otte områder, som er fuldstændig afgørende for, at vi kan holde hjulene kørende og udvikle de bedste automationsløsninger til vores kunder.

 • Projektleder hos BILA har en alsidig hverdag med stor indflydelse på egne rammer og opgaver. Du får ansvaret for gennemførelse af kundespecifikke projekter, og er med i hele processen fra første kundebesøg, tilbud, udviklingsfasen, konstruktionsopgaver, montering, aflevering og ibrugtagning hos kunden.

   

  Som projektleder får du en bred og forskelligartet berøringsflade, og en af dine fornemmeste opgaver er at aflevere projekterne professionelt, til den aftalte tid og indenfor den givne økonomiske ramme.

 • Som konstruktør får du robotter og automationsanlæg til at arbejde sammen som en velkoordineret dansetrup. 

   

  El-konstruktøren udvikler selve nervesystemet og designer netværk, der sikrer, at robotter, sensorer, kontrolpaneler og maskiner kommunikerer. 

   

  Vores mekaniske konstruktører sørger for, at alle de mekaniske systemer – fra robotarme og transportbånd til hydraulik og pneumatik – fungerer som de skal. Du får med andre ord produktionens muskler og led til at bevæge sig i perfekt harmoni. 

   

  Sammen sikrer de, at anlæg og robotter kører med høj effektivitet, præcision og sikkerhed.

 • Bringer idéerne til live. Det er præcis det, el-montører og mekaniske montører gør i BILA.

   

  Som montør hos os kommer du til at arbejde med den nyeste teknologi inden for vores felt, og iført dit værktøjsbælte sørger du for at alle ledningerne er korrekt tilsluttet og alle skruer strammet ordentligt. 

 • Klar på at udvikle, optimere og programmere højteknologiske maskinanlæg til nogle af Danmarks største virksomheder? 

   

  Som programmør hos BILA får du en hverdag, hvor du arbejder med det fedeste udstyr og den nyeste teknologi inden for industriel automation. 

   

 • Uden service og support kan helten komme til kort. Som servicetekniker sikrer du, at hjulene drejer rundt i produktionen ude i virksomhederne. Udstyret er nemlig aldrig bedre end den support, vi yder bagefter.

 • Kan du formidle kompliceret, teknisk indhold på en letforståelig måde? Og har du lyst til at bidrage til nogle af de mest innovative automationsløsninger til danske industrivirksomheder? 

   

  Som dokumentations- og sikkerhedsspecialist er du ansvarlig for at udvikle, implementere og opretholde sikkerhedsprocedurer, risikovurderinger, CE-mærkning og andre sikkerhedspolitiske tiltag af vores anlæg. 

 • Ud over at udvikle og bygge best-in-class automationsløsninger, skal vi også sælge dem. Og den opgave sidder vores sælgere og marketingteam med. 

   

  Hvordan det gøres, afhænger meget af afdelingen – for nogle er det ren relationssalg, for andre er det gennem forhandlere. Og sideløbende arbejder vi på at bygge et stærkt digitalt setup, så vi er rustet til fremtidens købsmønstre. 

 • Når man tænker på BILA, tænker man ofte robotter, automation og produktionsoptimering. Men BILA er også meget andet – og vores tekniske teams ville ikke fungere uden en masse funktioner, der støtter op om det, de laver. 

   

  Derfor har vi samlet alt in-house; fra HR og bogholderi til IT, administration og økonomi.  


Passer du ikke i en af kasserne? Bare rolig – din baggrund er mindre vigtig, så længe du har den rette indstilling. Og du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. 

"Jeg har et stærkt samarbejde med mine kollegaer – der er altid en, som ved mere, jeg kan sparre med, samtidig har jeg stor frihed i mit arbejde."

Under uddannelse?

BILAs 4 divisioner

 

På tværs af BILA arbejder vi inden for fire divisioner; Automation, End-of-Line, Products og Service. De fire divisioner samarbejder selvfølgelig på tværs, men har hvert sit speciale. Derfor kan der være flere jobopslag til samme type stilling, som fx projektleder, men opgaverne varierer fra division til division.

 

Hvor du passer bedst ind, afhænger af, hvad der driver og motiverer dig. Foretrækker du få, lange og komplekse projekter, er Automation eller End-of-Line måske det rette valg for dig. Hvis du derimod trives med flere, kortere projekter, er Service mere passende. 

 

Læs mere om de fire divisioner herunder.

Automation

End-of-Line

DP_produkter_mk2

Service

Service på el-udstyr

Products

BILA som arbejdsplads

Skal du med på holdet?