BILA RoboPower installeret hos GPV International i Thailand

BILA RoboPower installeret hos GPV International i Thailand

 

  • Fjernstyring fra BILA
  • Hurtig installation
  • Service 24/7/365

BILA har altid fulgt deres kunder ud i verden med mange forskellige automatiseringsløsninger. Denne gang er dog lidt speciel, da det er første gang at BILA RoboPower konceptet bliver installeret i udlandet.

Inden for det sidste år har virksomheden GPV International med meget stor succes installeret to BILA RoboPower på deres fabrik i Tarm. Det drejer sig om henholdsvis en BILA RoboPower T850-6L og en BILA RoboPower T850-30N, som skal håndtere emner ind og ud af deres 5 aksede bearbejdningscentre. Denne succes skalerer de nu ud på deres fabrik i Thailand, hvor installationen af en BILA RoboPower T850-6L er ved at være færdig.

Fjernstyring af BILA RoboPower i Thailand

GPV har en fabrik med 1000 medarbejdere i Thailand, så potentialet hos dem er stort. BILA servicerer anlægget i Thailand på samme måde som med anlæggene i Tarm. Via en fjernopkobling kan enhver udfordring omkring programmering afhjælpes fra Nykøbing Mors, og den lokale Kawasakiforhandler i Bangkok tager sig af selve robotten. Hos GPV International er de meget imponerede over, hvor let installeringen er gået og over hvor let anlægget serviceres ved maskinstop eller andre uforudsete udfordringer. Produktionschef Robin Marc Dalacker hos GPV International udtaler:

"Det er i sig selv en udfordring at implementere et robotanlæg i en anden kultur med de forskelligheder, der måtte være, men når installeringen har kørt upåklageligt, og servicen kan fungere så godt med fjernstyring fra BILA til Thailand, så er det jo intet problem at få flere robotter til Asien."

Fabrikken i Thailand er helt på højde med de mest moderne europæiske fabrikker, og implementeringen af robotter hos GPV i Thailand er endnu et bevis på, at GPV Thailand ønsker at være førende indenfor sit felt i Asien.

Endnu en BILA RoboPower til Thailand

To dage inden BILAs montør rejste hjem, ordrede GPV endnu en BILA RoboPower til fabrikken i Thailand. Denne gang var det en BILA RoboPower T850-20N til et nyt drejecenter, og dette må siges at blåstemple det arbejde BILA har lavet i Thailand.

Med installeringen af den første BILA RoboPower i udlandet udtaler BILAs Sales Manager Lars Skaarup Rasmussen:

Installeringen er gået over al forventning, og BILA er nu klar med et service og salgs setup, så vi kan servicere vores BILA RoboPower koncept hos vores kunder i hele verden.

Interesseret i BILA RoboPower?

Kontakt vores kompetente eksperter, så vi sammen kan finde den bedste løsning for lige netop dig og din produktion.

 

Eller kontakt os direkte

 

Lars Skaarup Rasmussen

Lars Skaarup Rasmussen

Head of Robotics
+45 2030 5177

lsr@bila.dk