Ægceptionel effektivisering af æggefabrik med robotautomatisering

Fødevarer
Palletering
Kawasaki
case packing med Kawaskirobotter

Tæt samarbejde mellem BILA og Sanovo

SANOVO TECHNOLOGY GROUP er verdensledende inden for procesløsninger til æggeindustrien. I mere end 60 år har SANOVO TECHNOLOGY GROUP været en nøglespiller i æggeindustrien og positioneret sig som en global leverandør af teknologiske løsninger på tværs af brancher – og Kawasaki-robotter er blevet et vigtigt element i deres produktportefølje.


Frigør medarbejdere til andet værdiskabende arbejde

Sikrer ensartethed i produktionen og højere udbytte

Øget kapacitet i produktionen

Øget konkurrenceevne

Case packing af æggebakker med Kawasaki

Kawasaki: Ægceptionelle automationsløsninger

 

I en moderne æggefabrik kan man næsten undgå manuelle opgaver og processer ved at automatisere de tidskrævende elementer i produktionen. Derved fjernes de daglige, hverdagsagtige opgaver på fabrikker verden over og medarbejdere frigøres til mere kvalitetsfremmende arbejde.

 

SANOVO TECHNOLOGY GROUPs robotautomatisering tilbyder flere effektive og fleksible løsninger, som er en vital del af enhver moderne æggehåndterings- og forarbejdningsfabrik. Robotautomatisering er dog ikke kun et spørgsmål om at aflaste arbejdsbyrden. Det handler i lige så høj grad om at øge biosikkerheden, produktkvaliteten og maksimere udbyttet – og i centrum af deres robotautomatiseringsløsninger er robotter fra Kawasaki.

 

Udstyret med robotarme løser SANOVO TECHNOLOGY GROUPs løsninger alt fra palletering og de-palletering til case packing og display loading med høj præcision og hastighed. Gribeværktøjet er udviklet til at kunne understøtte høj fleksibilitet i håndteringen af forskellige kassetyper og forskellige opgaver alt efter behov.

 

“Implementeringen af Kawasaki-robotter har været en væsentlig faktor for at øge produktionskapaciteten og sikre konkurrenceevnen for vores kunder. Automatisering giver mere konsistens i produktionen og bidrager til højere udbytte,”

 

Philip Sejling Kogut, Product and Business Manager

Palletering af æggebakker med Kawasaki
Palletering af æggebakker med Kawasaki
Case packing af æggebakker med Kawasaki
Palletering og de-palleting med Kawasaki
Case packing af æggebakker med Kawasaki

Fleksible robotter til ethvert behov

 

En af de helt store fordele ved Kawasaki-robotter er deres alsidighed og fleksibilitet. Kawasaki-robotter er højtydende og kommer med et stort udvalg af controllere og software, der kan tilpasses til ethvert industrielt automatiseringsbehov.

 

Den høje grad af alsidighed er noget, SANOVO TECHNOLOGY GROUP har stor gavn af. I øjeblikket bruger de fire forskellige robotter i deres løsninger alt efter opgaven.

  • Til case packing i USA hjælper to RS005-robotter med at pakke 30 æggebakker i papkasser. Kawasaki-robotterne gør det muligt for case packing-løsningen at håndtere op til 160 cases/timen eller 57.600 æg/timen. RS005-modellen er en af ​​de mindste robotter i R-serien, hvilket gør den ideel til mindre material handling-opgaver med lav payload.
  • Case packing er ikke en one-size-fits-all opgave. Af samme årsag anvender SANOVO TECHNOLOGY GROUP også RS007 robotten til pakning af pakker af forskellig størrelse i forskellige kassetyper. RS007 er nem at bruge til montering, pick and place, emballering og meget mere. En anden stor funktionalitet ved RS007 er overdrive-funktionaliteten, hvilket betyder, at robotten kan programmeres til at bevæge sig med hastigheder op til 3x af normalen, når den ikke bærer en nyttelast. Dette er en kæmpe fordel, hvis cyklustider tælles i sekunder.
  • I deres de-palleteringsmaskiner og æggepalleteringsløsninger bruger de ZX165-robotten. Palleteringsmaskinen håndterer skånsomt plastbakker på op til 600 kasser/timen (216,00 æg/timen). ZX-serien er kendt som arbejdshestene i Kawasakis produktlinje. De er derfor også velegnede til en række forskellige applikationer fra montage til material handling. ZX-serien er desuden velegnet til barske miljøer og kan klare en nyttelast på op til 300 kg.
  • CP300 er designet specielt til palletering og er derfor ideel til palletering af kasser. Kassepalleteringsrobotten kan palletere med en hastighed på 600 kasser/timen (216.000 æg/timen). CP-serien er førende på cyklustider, og så har de et bredt bevægelsesområde, en plads- og energibesparende controller samt letanvendelig palleteringssoftware til programmering af opgaverne.

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau.

Ring til os på +45 97 71 00 44.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne med

produktionsoptimering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.