Palletering af mælkeprodukter hos Arla Slagelse med BILA Flex

Palletering af mælk med BILA Flex hos Arla Slagelse

 

  • Driftssikker - gennemtestet løsning
  • Fremtidssikret - omstillingsparat
  • Forbedret arbejdsmiljø

Fokus på arbejdsmiljø og driftssikkerhed

Arla Slagelse har investeret i en BILA Flex til at palletere papkasser med 1 l. mælkeprodukter i. Tidligere foregik palleteringen manuelt, hvor to medarbejdere var beskæftiget. Den ene stod fast og palleterede kasserne, mens den anden kørte pallerne væk.

Nu kan opgaven klares med én mand, som samtidig kan varetage andre opgaver. Derudover er arbejdsmiljøet væsentligt forbedret, da Arlas medarbejdere ikke længere skal foretage sig ensformigt, gentaget arbejde med tunge løft. Det er derfor blevet en mere fleksibel arbejdsplads.

For Arla Slagelse var BILA Flex også en investering i fremtiden, og det er derfor vigtigt, at BILA Flex kan omstilles, når et nyt behov opstår.

Baggrunden for automatiseringen

Arbejdsmiljøet var en vigtig parameter for Arla Slagelse, da Arla koncernen prioriterer arbejdsmiljøet højt.

En anden vigtig parameter for Arla Slagelse var driftssikkerheden. Produktions- og teknologiudviklingschef Steffen G. Pedersen udtaler:

Noget, vi lagde vægt på i projektet, var driftssikkerheden i produktet, da det ikke er en prototype men en standardcelle, hvor vi ved, at konceptet virker og er gennemtestet.”

Derudover var det globale samarbejde, som Arla har haft med BILA igennem årene, af stor betydning. Arla vidste, hvad BILA stod for, og at de kunne løfte opgaven på baggrund af de mange anlæg, som BILA har leveret til Arla fabrikkerne i ind- og udland.

Et godt og professionelt samarbejde

Fra Arlas side er der fuld tilfredshed med den måde BILA har håndteret både projekteringsfasen og implementeringsfasen på - med de udfordringer der altid er undervejs. ”Det har været et godt samarbejde mellem to professionelle parter, og vi er meget tilfredse med anlægget, som lever helt op til vores forventninger,” slutter Steffen G. Pedersen.

Palletering af margarine Palletering af mælk med BILA Flex Palletering af mælk med BILA Flex Palletering af mælk med BILA Flex Palletering af mælk med BILA Flex

Interesseret i at vide mere?

Kontakt vores kompetente eksperter, så vi sammen kan finde den bedste løsning for lige netop dig og din produktion.

 

Eller kontakt os direkte

 

Jesper Hjort

Jesper Hjort

Key Account Manager
+45 2265 0016

jhj@bila.dk