palletering food

BILA har et stort industrikendskab fra mange brancher og har udført et bredt spekter af opgaver fra simple løsninger til sammenhængende produktionssystemer. Vi står ofte for udvikling af hele løsningen i produktions-setuppet i samarbejde med kunden og vores samarbejdspartnere. Den viden kan vi udnytte til at se med nye øjne på din nuværende produktion.

Med en systematisk gennemgang af din produktion kommer vi med forslag til hvor i produktionen, der findes potentiale, der kan blive indfriet.

Bredt kendskab til tekniske muligheder

Vi anvender en kombination af Lean-principper sammenholdt med vores brede kendskab til tekniske muligheder. Vi arbejder med fabrikssimuleringer, business cases, ROI-analyser, black box-analyser, fysiske test og teknologivejkort.

Kontakt os

Jesper Hjort

Jesper Hjort

Market Unit Manager
+45 2265 0016

jhj@bila.dk

Vælg løsning

Se hvordan vi optimerede hos vores eksisterende kunder

Et BILA forprojekt er en god investering når løsningen er kompleks
Food

Et forprojekt er en god investering når løsningen er kompleks

Når man som kunde hos BILA ønsker en kompleks løsning, er der hurtigt mange spørgsmål, der melder sig. Derfor tilbyder BILA at lave et forprojekt i samarbejde med kunden. Ved et forprojekt afgrænser man risikoen til en aftalt pris og tidsforløb.

Læs mere her:
Lejeperiode verificerede payback inden investering i robot
Food

Lejeperiode verificerede payback inden investering i robot

Ved at leje en standardrobot havde man hos Carletti økonomisk tryghed, da investeringsbeslutningen blev truffet.

Læs mere her:
Mere end 100% øget kapacitet på sækkepalletering hos Damolin
Food

Mere end 100% øget kapacitet på sækkepalletering hos Damolin

Damolin har haft svært ved at følge med. Weekendarbejde og overskredne leveringstider var en realitet og de ønskede derfor at få kapaciteten op ifm. flytning af linjens fyldemaskine til en tom produktionshal.

Læs mere her: