Sækkepalletering automation

Sækkepalletering

BILA kan også palletere sække ved hjælp af robotter. Vi kan palletere alle former for sække, hvad enten det er syede sække, svejste sække eller ventilsække. Der er ingen begrænsninger for hvilke mønstre og formater, vi kan palletere. Derudover kan vi også håndtere alle pallestørrelser samt mellemlægspapir.

Vi kan palletere sække inden for alle industrier, bl.a. mælkepulver, petfood, træpiller, korn og foderstof etc. Vi har erfaring med, at robotautomatiserede palleteringsløsninger bl.a. har medført følgende fordele for vores kunder:

  • Højere produktivitet
  • Bedre fysisk arbejdsmiljø for de implicerede medarbejdere
  • Mere effektiv palletering af produkterne

Kontakt os

Jesper Hjort

Jesper Hjort

Key Account Manager
+45 2265 0016

jhj@bila.dk
Jesper Hjort

Jesper Hjort

Market Unit Manager
+45 2265 0016

jhj@bila.dk

Vælg løsning

Se hvordan vi optimerede hos vores eksisterende kunder

Håndtering af pepperoni hos DK Foods
Food

Håndtering af pepperoni hos DK Foods

DK Foods havde et ønske om at effektivisere produktionen, som blandt andet vedrørte flytning af pepperoni. Det blev udført manuelt, og dermed var lønomkostningerne høje, arbejdsmiljøet var præget af gentagne, ensidige arbejdsopgaver med tunge løft.

Læs mere her:
Palletering af ferske laks i isoporkasser
Food

Palletering af ferske laks i isoporkasser

Bremnes Seashore har fået optimeret deres produktion, de havde udfordringer med at følge med. Deres anlæg er derfor blevet udbygget med en robot, og forsyningslinjerne er blevet ombygget, det giver en øget kapacitet og fleksibilitet.

Læs mere her:
Norsk gazelle virksomhed investerer i fuldautomatisk mixpalletering fra BILA A/S
Food

Norsk gazelle virksomhed investerer i mixpalletering

Løsningen til Dugnaden er en fuld automatiseringsløsning med AGV kørsel. Det betyder, at den tidligere komplette manuelle håndtering af ordrene nu bliver automatiseret.

Læs mere her: