palletering food

Palletering

Palletering er et af BILA’s kerneområder indenfor robotløsninger. Vi kan palletere stort set alle produkttyper - kun fantasien sætter grænser! Med robotter til palletering opnås øget effektivitet, driftssikkerhed, fokus på arbejdsmiljøet og frem for alt: Ensartethed. Alle former for palletering af produkter kan automatiseres.

Flere processer i en løsning

Ofte er der flere forskellige processer og mere end én robot i en palleteringsløsning. Dette giver flere operationer i højt tempo med stor præcision på et begrænset areal. Robottens værktøj kan ligeledes anvendes til flere forskellige processer som håndtering af alle typer paller, mellemlægspapir samt forskellige former for emballage.

Skåner medarbejderne

En af fordelene ved at automatisere palleteringen er som nævnt den ensartede kvalitet af den færdigpakkede palle. Men palleteringen er ligeledes med til at skåne den enkelte medarbejder for de tunge gentagende løft. Ensidigt, gentaget arbejde - også kaldet EGA - undgås derved. Dette er med til at opretholde medarbejdernes sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

Den komplette løsning

BILA A/S kan levere specialtilpassede palleteringsløsninger, hvor alt tilpasses den specifikke produktion inkl. pallemagasiner, arkdispensere, palleetikettering, vægte, pallebaner, folieviklere m.m. BILA har, i samarbejde med førende fødevarevirksomheder i Danmark, udviklet BILA FLEX, som er en serie af standard palleterings- og depalleteringsceller. BILA FLEX udmærker sig ved netop at være modulopbyggede og pladsbesparende, hvilket gør dem fleksible, nemme at tilpasse til en given produktion og ikke mindst hurtige at installere.

Kontakt os

Jesper Hjort

Jesper Hjort

Market Unit Manager
+45 2265 0016

jhj@bila.dk

Vælg løsning

Se hvordan vi optimerede hos vores eksisterende kunder

Heede Bolcher automatiserer bolchepalletering med BILA Flex
Food

Heede Bolcher automatiserer bolchepalletering med BILA Flex

Hos Heede Bolcher er det en vigtig prioritet at have en moderne og effektiv produktionsapparat, for at sikre høj kvalitet af deres bolcher. Tidligere håndterede man palleteringen af bolcherne manuelt, hvor medarbejdere løftede kasserne.

Læs mere her:
fuldautomatiserer laksehåndtering
Food

Hav Line fuldautomatiserer laksehåndtering

Den norske virksomhed har bygget en ny fabrik i Hirtshals med et stort sorterings- og pakkeanlæg, der står klar til at tage imod flere tons laks. De vil fragte laks til Europa på den halve tid og samtidig fjerne en masse lastbiler fra de norske veje.

Læs mere her:
Schur-succes med førerløse trucks - AGV’er
Food

Schur-succes med førerløse trucks - AGV’er

Produktionen hos Schur havde en stor udfordring vedrørende det tidligere interne transportanlæg. Store flaskehalse var blevet et dagligt problem for fabrikkens vareflow, der også stod uden teknisk support og servicemuligheder.

Læs mere her: