Mixpalletering af fødevarer

Mixpakning og mixpalletering

Automatiseringen af mixpakkeprocessen er en komplet proces. Det er en pakkeproces, som anvendes i produktioner, hvor der pakkes forskellige produkter i samme kasse. Denne mix-funktion udføres manuelt mange steder i dag til trods for, at man nemt og hurtigt kan automatisere denne funktion og dermed spare manuel arbejdskraft og/eller være i stand til at omplacere medarbejderne til andre funktioner. Og fordelene er mange - det kan bl.a. reducere både omkostninger, tidsforbrug og ikke mindst forbedre det fysiske arbejdsmiljø for de implicerede medarbejdere. Et robotanlæg fra BILA A/S kan ved hjælp af sin løfteevne og fleksibilitet udføre netop denne opgave.

Øget effektivitet

Udover at være yderst fleksibel er mixpakning også en pakkeproces, som giver virksomheden en stor frihed i produktionen. Dette skyldes de mange muligheder, der er for at skifte produkter og rækkefølge i slutkassen, som i sidste ende betyder øget effektivitet. Produktområdet Mixpakning har relevans indenfor mange brancher og produkter. BILA har blandt andet lavet mixpakningsanlæg til mixing af skaldyr hos Royal Greenland og af Buko smøreoste hos Arla Birkum.

Kontakt os

Jesper Hjort

Jesper Hjort

Market Unit Manager
+45 2265 0016

jhj@bila.dk

Vælg løsning

Se hvordan vi optimerede hos vores eksisterende kunder

Håndtering af pepperoni hos DK Foods
Food

Håndtering af pepperoni hos DK Foods

DK Foods havde et ønske om at effektivisere produktionen, som blandt andet vedrørte flytning af pepperoni. Det blev udført manuelt, og dermed var lønomkostningerne høje, arbejdsmiljøet var præget af gentagne, ensidige arbejdsopgaver med tunge løft.

Læs mere her:
Heede Bolcher automatiserer bolchepalletering med BILA Flex
Food

Heede Bolcher automatiserer bolchepalletering med BILA Flex

Hos Heede Bolcher er det en vigtig prioritet at have en moderne og effektiv produktionsapparat, for at sikre høj kvalitet af deres bolcher. Tidligere håndterede man palleteringen af bolcherne manuelt, hvor medarbejdere løftede kasserne.

Læs mere her:
Lejeperiode verificerede payback inden investering i robot
Food

Lejeperiode verificerede payback inden investering i robot

Ved at leje en standardrobot havde man hos Carletti økonomisk tryghed, da investeringsbeslutningen blev truffet.

Læs mere her: