Kartonnering automation

Kartonnering

Kartonnering er en funktion, som ofte udføres manuelt, hvor medarbejderne først folder og dernæst fylder papkasserne med produkter. Grunden, til at mange mejerier vælger at bibeholde den manuelle pakning, er pga. den kvalitetskontrol, som medarbejderne kan udføre, mens de pakker produkterne. Man kan dog med følgende fordele automatisere denne del af produktionen:

  • En mere effektiv kartonnering opnås og opgaven udføres med større præcision,
  • Ensidigt, gentaget arbejde - EGA - minimeres og medarbejderne undgår derved opslidende og ensartede arbejdsopgaver

BILA A/S kan ligeledes tilbyde udstyr, der kan kontrollere kvaliteten af produkterne, inden de pakkes i papkasser – dette i form af bl.a. vision-udstyr, som ved hjælp af et kamera fungerer som robottens øjne, hvorved fejl og mangler kan spottes og produkterne kan kasseres i tide – en helt ensartet gennemgang hver gang. Derved opnår man både en mere effektiv kartonneringsproces, men også en proces, hvor der ikke slækkes på kvaliteten.

Kontakt os

Jesper Hjort

Jesper Hjort

Market Unit Manager
+45 2265 0016

jhj@bila.dk

Vælg løsning

Se hvordan vi optimerede hos vores eksisterende kunder

BILA Flex palletering hos Arla Slagelse
Food

BILA Flex palletering hos Arla Slagelse

Arla Slagelse har investeret i en BILA Flex til at palletere papkasser med 1 l. mælk i. Tidligere foregik palleteringen manuelt, hvor to medarbejdere var beskæftiget. Nu kan opgaven klares med én mand, som samtidig kan varetage andre opgaver.

Læs mere her:
Robotter fordobler skyr produktion hos Thise Mejeri
Food

Robotter fordobler skyr produktion hos Thise Mejeri

Løsningen leveret til Thise omfatter to Kawasaki robotter. Robotterne er installeret med henblik på at pakke og palletere ordrer. To arbejdsprocesser, der ifølge Jens Møibæk har været komplet manuelle, før BILA’s løsning blev installeret.

Læs mere her:
Mixpakning og palletering hos Arla Birkum
Food

Mixpakning og palletering hos Arla Birkum

Mejeriet oplevede gennem årene stigende problemer med tunge løft, ensidigt arbejde og udfordringer med produktionen. Før pakkede man manuelt ostebægre i kasser, hvilket gjorde at medarbejderne konstant gentog de samme bevægelser.

Læs mere her: