Håndtering og pakning food

Håndtering og pakning

BILA kan løse stort set enhver opgave indenfor håndtering og pakning af fødevareprodukter. Mange af vores kunder oplever, at deres produktion bliver mere effektiv og omkostningsbesparende efter at have automatiseret deres produktion, og dette er en medvirkende årsag til, at de kan fastholde produktionen i Danmark. BILA A/S har løsningen til effektivisering af netop din opgave.

Den komplette løsning

Vi udvikler og leverer komplette løsninger inkl. baner, visionkontrol, vægtkontrol, metaldetektor, etikettering. Konceptet kalder vi Pick – Pack – Palletise.

Optimering af eksisterende produktion

Det er forholdsvis enkelt at montere en robot på en eksisterende produktionslinje, som pakker i containere, pap- og plastkasser. Dette skal ske med henblik på at bevare fleksibiliteten og effektiviteten.
BILA A/S løser hele opgaven - også de nødvendige ombygninger på det eksisterende anlæg, så anlægget arbejder optimalt sammen med robotten. Vi gennemtester cellen inden levering, hvilket resulterer i en kort indkøringstid hos kunden.

Ved at automatisere produktionen sparer du samtidig dine ansatte for mange tunge og gentagende løft igennem en hel arbejdsdag. Dette betyder færre arbejdsskader, og det vil på længere sigt skabe et bedre arbejdsmiljø og flere tilfredse medarbejdere.

Kontakt os

Jesper Hjort

Jesper Hjort

Market Unit Manager
+45 2265 0016

jhj@bila.dk

Vælg løsning

Se hvordan vi optimerede hos vores eksisterende kunder

Mere end 100% øget kapacitet på sækkepalletering hos Damolin
Food

Mere end 100% øget kapacitet på sækkepalletering hos Damolin

Damolin har haft svært ved at følge med. Weekendarbejde og overskredne leveringstider var en realitet og de ønskede derfor at få kapaciteten op ifm. flytning af linjens fyldemaskine til en tom produktionshal.

Læs mere her:
Håndtering af fjerkræ med robotter
Food

Stort automatiseringsprojekt med en tilbagebetalingstid på blot 2 år

Hos Den Stolte Hane ønskede man at automatisere pakkeriet. Alt arbejde blev manuelt udført af 28 medarbejdere, der passede syv pakkelinjer, lige fra kasserne der blev foldet til den færdige pakke kylling lå på pallerne.

Læs mere her:
Palletering hos Danpo Aars
Food

Effektiv palletering hos Danpo Aars

Danpo Års ønskede at automatisere palleteringen i bulkpakkeriet for at skaffe mere plads, forbedre det fysiske arbejdsmiljø samt nedbringe lønomkostningerne. Løsningen blev et robotanlæg der automatisk sorterer samt palleterer kasser.

Læs mere her: