Food
Produktionsoptimering i fødevareindustrien

BILA A/S har gennem mange år leveret automatiseringsløsninger til fødevareindustrien. Vi har optimeret produktioner inden for blandt andet fisk, kylling, kød, brød/småkager og slik.

Vi foretager produktionsoptimering på hele linjer. Her fokuserer vi på optimering af eksisterende anlæg men også muligheden for at automatisere manuelle håndteringer. Med disse optimeringer i produktionen opnås øget effektivitet og kort tilbagebetalingstid på investeringen, hvilket resulterer i en forbedret konkurrenceevne for vores kunder. Vi vil gerne arbejde sammen med vores kunder og samarbejdspartnere for en øget produktivitet i Danmark og sikre, at de danske arbejdspladser forbliver i Danmark.

Vi kigger på virksomheden som helhed og har kompetencerne til at deltage på alle niveauer – lige fra rådgivning til efterfølgende service.

Ingen opgave er for stor eller lille til, at vi kan hjælpe dig. Nedenfor ser du et udpluk af de kompetencer, vi besidder indenfor fødevareindustrien.

Vi står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at optimere jeres produktion – du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan se på jeres ønsker og behov.

Se hvordan vi optimerede hos vores eksisterende kunder

Odense Marcipan forbedrer deres arbejdsmiljø med endnu en BILA Flex-løsning
Food

Odense Marcipan forbedrer deres arbejdsmiljø med endnu en BILA Flex-løsning

Med en BILA Flex-løsning har Odense Marcipan forbedret arbejdsmiljøet for deres medarbejdere ved at eliminere tunge løft og ensidigt gentagende arbejde. En investering, der også bidrager til at sikre en bæredygtig produktion.

Læs mere...
fuldautomatiserer laksehåndtering
Food

Hav Line fuldautomatiserer laksehåndtering

Den norske virksomhed har bygget en ny fabrik i Hirtshals med et stort sorterings- og pakkeanlæg, der står klar til at tage imod flere tons laks. De vil fragte laks til Europa på den halve tid og samtidig fjerne en masse lastbiler fra de norske veje.

Læs mere her:
Lejeperiode verificerede payback inden investering i robot
Food

Lejeperiode verificerede payback inden investering i robot

Ved at leje en standardrobot havde man hos Carletti økonomisk tryghed, da investeringsbeslutningen blev truffet.

Læs mere her:
Robotter samarbejder om opskæring af kartoner
Food

Robotter samarbejder om opskæring af kartoner

Kelsen Group får hvert år leveret 25.000 tons småkager, som bliver produceret på de to danske bagerier i Nr. Snede og Ribe. Og en ingrediens, som ikke kan undværes i nogle af den verdensberømte småkagefabriks produkter, er smør.

Læs mere...

Kontakt os

Jesper Hjort

Jesper Hjort

Key Account Manager
+45 2265 0016

jhj@bila.dk

Vælg løsning