Produktionsoptimering i fødevareindustrien

BILA A/S har gennem mange år leveret automatiseringsløsninger til fødevareindustrien. Vi har optimeret produktioner inden for blandt andet fisk, kylling, kød, brød/småkager og slik.

Vi foretager produktionsoptimering på hele linjer. Her fokuserer vi på optimering af eksisterende anlæg men også muligheden for at automatisere manuelle håndteringer. Med disse optimeringer i produktionen opnås øget effektivitet og kort tilbagebetalingstid på investeringen, hvilket resulterer i en forbedret konkurrenceevne for vores kunder. Vi vil gerne arbejde sammen med vores kunder og samarbejdspartnere for en øget produktivitet i Danmark og sikre, at de danske arbejdspladser forbliver i Danmark.

Vi kigger på virksomheden som helhed og har kompetencerne til at deltage på alle niveauer – lige fra rådgivning til efterfølgende service.

Ingen opgave er for stor eller lille til, at vi kan hjælpe dig. Nedenfor ser du et udpluk af de kompetencer, vi besidder indenfor fødevareindustrien.

Vi står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at optimere jeres produktion – du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan se på jeres ønsker og behov.

Få mere information:

Jesper Højmark Pedersen

Jesper Højmark Pedersen

Market Unit Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 24 49 38 36
E-mail: jhp@bila.dk
Hent: Vcard

Claus Børresen

Claus Børresen

Key Account Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 29 45 52 93
E-mail: clb@bila.dk
Hent: Vcard

Jesper Hjort

Jesper Hjort

Key Account Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 22 65 00 16
E-mail: jhj@bila.dk
Hent: Vcard