Maskinebetjening med robot

BILA RoboPower

BILA RoboPower er en standardiseret og flytbar robotcelle til maskinbetjening. Robotcellen er yderst fleksibel, og er ideel til både mindre og større seriestørrelser.

RoboPower fordele

1. Let at programmere

Kombinationen af manuel programmering og underprogrammer gør, at cellen hurtigt kan omstilles til nye emner (5-10 min.). Dette giver ligeledes mulighed for, at operatøren selv kan lave nye programmer og indkøre nye emner.

2. Sikkerhed

BILA RoboPower går ikke på kompromis med sikkerhed. Der er pressostat for trykovervågning af lufttilførsel, hvilket sikrer der ikke tabes emner ved trykfald. Gribere er monteret med reed kontakter, således emner gribes korrekt. Ydermere leveres robotten monteret med standard lysgitter.

3. Flytbar

BILA RoboPower er en kompakt flytbar celle, der nemt og hurtigt kan flyttes med palleløfter eller truck. RoboPower kan flyttes imellem flere CNC maskiner og være klar til produktion i løbet af 20-30 min.

Fundamentet/stativet har en egenvægt, der gør den stabil uden fastgørelse i gulvet. Hvis cellen skal flyttes ofte, bruges der 2 nulpunkts plader, som spændes på gulvet.

4. Levering fra lager

Hos BILA er alle RoboPower modellerne lagervarer, hvilket sikrer dag til dag leveringer.

5. Hurtig tilbagebetalingstid

Med en investering i en BILA RoboPower udnyttes CNC maskinerne flere timer i døgnet uden at ansætte flere medarbejdere. Vi oplever tilbagebetalinger på helt ned til 6 måneder.

Lejeaftale

BILA kan tilbyde en lejeaftale, hvilket giver følgende fordele: Ingen kapitalbinding, ingen udbetaling, mulighed for opsigelse og for senere køb.

For 45 kr. i timen kan vi finansiere et anlæg – Hvad er din timeløn?

Kontakt os

Lars Skaarup Rasmussen

Lars Skaarup Rasmussen

Head of Robotics
+45 2030 5177

lsr@bila.dk

Se hvordan vi optimerede hos vores eksisterende kunder