Mechatronic assembly
Produktionsoptimering indenfor assembly og maskinindustrien

Automatisering i metal og maskinindustrien

For at kunne skabe bæredygtighed, økonomisk vækst og konkurrencedygtige priser er det vigtigt at være optimerings- og automatiseringsbevidste. Dette gør sig gældende uanset om løsningen indeholder en robot eller ej. Hos BILA A/S har vi stor erfaring med udvikling af automationsløsninger og kundespecifikke opgaver til ethvert formål. Løsninger både med og uden brug af robotter, for netop at komme frem til den løsning vores kunder søger. Vi kigger på virksomheden som helhed og har kompetencerne til at deltage på alle niveauer – lige fra rådgivning til efterfølgende service.

Foruden kundespecifikke løsninger tilbyder BILA A/S også BILA RoboPower som er et standardiseret produktprogram til maskinbetjening med tilbagebetalinger helt ned til 6 måneder.

Ingen opgave er for stor eller lille til, at vi kan hjælpe dig. Nedenfor ser du et udpluk af de kompetencer, vi besidder indenfor metalindustrien.

Vi står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at optimere jeres produktion – du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan se på jeres ønsker og behov.

Kontakt os

Flemming Bunde

Flemming Bunde

Market Unit Manager
+45 2120 9252

fbu@bila.dk