MiR og BILA indgår partnerskab: Vil gøre automatisering lettere

Corporate
MiR

Et tæt samarbejde mellem BILA A/S og Mobile Industrial Robots (MiR), skal gøre det lettere for industrikunder over hele verden at indføre automatisering.

 

BILA er i forvejen Certified System Integrator af MiR's autonome mobile robotter (AMR'er), og med det nye samarbejde skal vi markedsføre og sælge MiR robotter til integratorer og slutbrugere. Vi kan desuden bistå industrikunder over hele verden med at implementere MiR's robotter og integrere brugen af AMR'erne med anden automatisering og robotteknologi.

 

Det gælder både enkeltstående intralogistiske løsninger og større, mere komplekse automatiseringsprojekter.

 

"Vi har haft et stort ønske om at etablere et tæt samarbejde med en partner, der har stærke kompetencer inden for automatisering og intralogistik. Her står BILA særligt stærkt i kraft af deres professionalisme og kundeplatform inden for automatisering,"

 

Jean-Pierre Hathout, Præsident, MiR

 

Jean-Pierre Hathout uddyber: "Vores MiR robotter er særdeles velegnede til mange af BILAs kunder, og kombinationen af vores fælles værditilbud bliver et stort plus for mange virksomheder."

 

Partner med alsidig profil

 

MiR's udvikler brugervenlige, fleksible og sikre robotter, til at hjælpe virksomheder med at forbedre deres effektivitet. Disse unikke, kollaborative robotter bruges nu af producenter i en bred række af industrier og sunhedssektorer til automatisering af deres interne transport. 


"BILA har et solidt kendskab til både MiR's produkter og de udfordringer, som større virksomheder står overfor i forbindelse med øget automatisering. Det er afgørende, at vores kunder kan føle sig trygge både i integrationsprocessen og den efterfølgende drift. Vi har desuden stort fokus på at uddanne alle vores samarbejdspartnere, så langt de fleste udfordringer kan løses lokalt," fortæller Jean-Pierre Hathout.

 

Stærkt værdifælleskab

 

Et stærkt værdifællesskab mellem MiR og BILA har været afgørende for etableringen af partnerskabet, understreger Hathout. 

 

"BILA går til alle opgaver med en dedikation, troværdighed og can-do-attitude, der passer ualmindelig godt til MiR's kerneværdier. Vi har samme kundefokuserede tilgang, der gør, at vi hurtigt og effektivt kan finde frem til den optimale løsning, uanset om det handler om at implementere nye projekter eller at løse tekniske udfordringer,"

 

Jean-Pierre Hathout, Præsident, MiR

 

Om Mobile Industrial Robots (MiR)

 

MiR udvikler og producerer en af branchens mest avancerede serier af autonome mobile robotter (AMR'er), som hurtigt, nemt og omkostningseffektivt kan automatisere intern logistik og optimere materialehåndtering. De tilbyder en bred flåde af mobile robotter, der bruges af både store virksomheder og små og mellemstore kunder i en række brancher, fra fremstilling til logistik til sundhedspleje.


MiR blev grundlagt i Danmark i 2013 og er vokset til at blive en global leder med næsten 220 distributører og certificerede systemintegratorer i 60 lande. 

 

Publiceret august 2023.

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau.

Ring til os på +45 97 71 00 44.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne med

produktionsoptimering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.