Erfarne kræfter skal booste AGV-salget hos BILA

Tidligere Technical Sales Manager hos OnRobot, Jørn Bak Hansen, har skiftet robotter ud med førerløse gaffeltrucks. Han er nemlig nyeste tilføjelse til BILAs AGV-team, hvor han skal hjælpe med at booste salget herhjemme og i Tyskland.

 

Med ansættelsen af Jørn Bak Hansen tilføjer BILA erfarne kræfter til virksomheden. Jørn har en lang karriere inden for robotverdenen, og har derfor stor erfaring og et kæmpe netværk inden for branchen. Hans brede kendskab til automationsverdenen vil derfor ikke kun bidrage til at øge salget af AGVer, men også til at fremme synergierne mellem robotinstallationer og AGV-løsninger.

 

 

”Jeg har glædet mig meget til at starte hos BILA og ser frem til at bringe min erfaring i spil. BILA har udviklet en simpel standardløsning, som bidrager med stor nytteværdi i det samlede produktionsflow. Og i samspil med en robotcelle, kan du i den grad effektivisere din produktion og minimere flaskehalse og ventetid. Jeg er sikker på, at min erfaring fra robotverdenen er et kæmpe plus, fordi jeg kan hjælpe med at finde de bedst mulige løsninger.”

 

  • Jørn Bak Hansen, Area Sales Manager hos Global AGV – en del af BILA.

 

 

Jørn er allerede i fuld gang, og både han og resten af AGV- og UR-teamet står klar på R-24 i denne uge, hvor de viser samspillet mellem UR-palletering og AGV-kørsel. Kig forbi og få en snak om, hvordan automatisering kan øge produktiviteten i din virksomhed – så giver vi en kold fadøl fra vores ølrobot.

 

 

 

Læs mere om Global AGV.

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau.

Ring til os på +45 97 71 00 44.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne med

produktionsoptimering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.