Kernekompetence for BILA A/S

BILA's kernekompetencer

BILA A/S besidder en række kernekompetencer, der alle kan være med til at effektivisere og optimere din virksomheds produktionslinje.

Kvalificeret rådgivning

BILA A/S rådgiver dig om fremtidens krav til produktion – herunder analyse af behov for automatisering. Mange års erfaring inden for fremstilling af robotløsninger har givet os en omfattende viden inden for automatiseringsløsninger, der skaber resultater på bundlinjen.

Udvikling og produktion

BILA A/S er med i alle projektets faser. En væsentlig del af processen er specialfremstilling af værktøjer og analyser af produktionsflowet. I produktionen arbejder vi vedvarende og målrettet med optimering og forbedring. Det bidrager til, at din virksomhed opnår den bedste konkurrenceevne, idet BILA A/S altid anvender den nyeste teknologi.

Strategisk partnerskab med en totalleverandør

Et samarbejde med BILA A/S indebærer personlig kontakt og tæt sparring. Robotløsningen udvikles i samarbejde med dig og med udgangspunkt i din virksomhed.

Vi leverer en totalløsning, og en 24 timers hotline-service garanterer, at akutte problemer bliver afhjulpet med det samme.