Svend Erik nyder den alsidige hverdag i Service

BILA er en arbejdsplads for mange forskellige fagligheder og kompetencer, som er fordelt på mere end 10 lokationer rundt om i hele Danmark. Her kan du møde en Svend Erik, som er Team Lead hos DAN Palletiser.


Hos DAN Palletiser skal man have nogle år i bakspejlet for at kunne kalde sig ”en af de gamle”. Selv fortæller Svend Erik Leismann, at han stadig er en af de nye da han først kom til i 1993. Med 31 års erfaring fra samme arbejdsplads skulle man ellers tro, at man var en af veteranerne. Men med kollegaer som har været der i +40 år, må man nok erkende at den titel er svær at få fingrene i.

 

Svend Erik har siden sin start i virksomheden arbejdet indenfor serviceafdelingen. I dag sidder han som Team Leder i Service hos DAN Palletiser. Der står mere end 1000 DP anlæg rundt omkring i verden, nogle af dem er fra 80’erne, og mange af dem har deres serviceaftale hos DAN Palletiser. Både anlæg og kunder skal serviceres – det er en af Svend Eriks opgaver.

I øjeblikket bruges 80 procent af tiden på kontoret, men det er ikke sjældent Svend Erik er på farten. Der sker altid noget nyt og planer ændrer sig. Det kan derfor godt være en travl hverdag, men der er aldrig to dage, som er ens, hvilket er et af jobbets spændende aspekter.

 

Svend Erik har også ansvaret for personaleplejen af servicemedarbejderne i Vemmelev. Med anlæg rundt omkring, indland og udland, er det vigtigt hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad kunderne og medarbejderne har behov for.

I fritiden, såvel som på jobbet, finder man Svend Erik på farten for han elsker at rejse. Det gør han med fruen og de får set verden sammen. Sidste år gik turen bl.a. til Sri Lanka i tre uger og de fejrede julen i Polen. Der vil dog altid være en forkærlighed for Thailand, som de bliver ved med at vende tilbage til – næste gang i slut-2024.

Vil du gerne have et arbejdsliv i en verden fyldt med automation og robotter? Gå på jagt i vores ledige stillinger og find dit næste drømmejob. 

 


 

Har du spørgsmål til en stilling,

ansættelsesprocessen eller BILA

som arbejdsplads? Send os en besked

og så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.