Mød Tina: Serviceplanlægger, blæksprutte og afdelingsmor

BILA er en arbejdsplads for mange forskellige fagligheder og kompetencer, som er fordelt på mere end 10 lokationer rundt om i hele Danmark. Mange arbejder på Mors, men det er langt fra alle, som har deres daglige gang her. I dette indslag kan du møde Tina Ingemann Larsen, Serviceplanlægger i DAN Palletiser.


”Det ved Tina.”

 

Den sætning hører man ofte hos DAN Palletiser. Tina har nemlig været i virksomheden siden 2007 og ved efterhånden en ting eller to om dagligdagen og opgaverne i virksomheden.

 

”Alle forespørgsler havner som regel inde ved mig; nogle af de der ’det ved Tina’-opgaver, som kan være lidt af hvert.”

 

At være ”afdelingsmor” er en rolle, som Tina med glæde tager på sig:

Tinas job kan bedst beskrives som lidt af en blæksprutterolle. Hendes officielle titel er Serviceplanlægger, og til dagligt jonglerer hun med en masse forskellige opgaver; ordreoprettelse, planlægning af montørernes kunderejser, at sende regninger ud af huset, ansvarlig for bilsyn og meget, meget mere.

 

”Arbejdsopgaverne varierer fra dag til dag. Der er aldrig to dage, der er ens, og det er noget af det, jeg elsker ved jobbet. Det er desuden skønt at kunne være med på projekter hele vejen. Den der tilfredsstillelse man får, når man følger en ordre til dørs. Jeg er med hele vejen, og det kan jeg faktisk godt lide.”

 

Uden for arbejdet er Tina en kreativ sjæl, der elsker DIY-projekter og alt, der involverer at skabe noget med sine hænder. Fra at lave håndlavede kort til at pusle i haven eller fremtrylle lækkert bagværk, er hun altid i gang med et eller andet projekt. Og når hun ikke er optaget af det, tilbringer hun kvalitetstid med sin familie eller ses med veninderne, nogle af dem har hun kendt siden mødregruppen for mere end 30 år siden – det er ægte venskab, der holder.

Vil du gerne have et arbejdsliv i en verden fyldt med automation og robotter? Gå på jagt i vores ledige stillinger og find dit næste drømmejob. 

 


 

Har du spørgsmål til en stilling,

ansættelsesprocessen eller BILA

som arbejdsplads? Send os en besked

og så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.