Mød Jonas: Kundens go-to sparringspartner

BILA er en arbejdsplads for mange forskellige fagligheder og kompetencer, som er fordelt på mere end 10 lokationer rundt om i hele Danmark. Mange arbejder på Mors, men det er langt fra alle, som har deres daglige gang på BILA Mors. I dette indslag kan du møde en af BILA Groups medarbejdere.


Mød Jonas Stenkjær

 

Jonas Stenkjær har arbejdet hos BILA Group i snart seks år, men det er sjældent man finder ham på et BILA-kontor. Jonas arbejder som Software Engineer, men i en lidt speciel rolle. I de sidste 6 år har han nemlig haft sin daglige gang ude hos BILAs kunder, i øjeblikket holder han til ved en større fabrikant, hvor han har været i to år.

 

Ude ved kunderne er det Jonas’ opgave at sørge for at deres BILA automationsløsning kører optimalt, samt at kunden kommer godt fra start. BILA laver skræddersyede løsninger til kunderne og det kan nogle gange godt tage halvandet år at udvikle en løsning. Herefter får kunden to dages oplæring, hvor 1,5 års erfaringer og know-how skal kommunikeres ud og videregives. Jonas sidder i en rolle som mediator, supervisor, projektleder og support.

 

I løbet af tiden hos fabrikanten, har der været en række miniprojekter sammen med BILA. ”Begge sider stiller op med en projektleder, så der bliver en mere direkte kommunikationskanal. Jeg har ofte siddet som kundens projektleder med deres interesser og forsøgt at navigere i det,” fortæller Jonas.

 

Til daglig sidder Jonas sammen med kundens softwareafdeling, hvor han står klar til at hjælpe hvis der skulle ske fejl i anlægget. Her vurderer Jonas om fejlen kan rettes af ham selv eller om han skal have fat i en kollega fra BILA. På den måde slipper kunden for at skulle fejlfinde og række ud.

 

”Det fedeste ved hverdagen er at se BILA-løsninger give rigtig værdi ude hos vores kunder,” fortæller Jonas. Jonas ser hvordan automationsløsningerne udfører værdifulde opgaver i produktionerne og derved giver det succes og konkurrencedygtighed hos BILAs kunder.

Lidt om Jonas

 

Før Jonas fandt sin vej til BILA, var han nede af en noget anderledes karrieresti. I næsten 3 år var Jonas nemlig guitarist hos DR og spillede til en række forskellige arrangementer, blandt andet Melodi Grand Prix. Gennem sit arbejde hos DR har Jonas spillet på en række scener i Europa sammen med vinderne af musikkonkurrencen.

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau.

Ring til os på +45 97 71 00 44.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne med

produktionsoptimering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.