Mød en medarbejder: Tina Ingemann Larsen

BILA er en arbejdsplads for mange forskellige fagligheder og kompetencer, som er fordelt på mere end 10 lokationer rundt om i hele Danmark. Mange arbejder på Mors, men det er langt fra alle som har deres daglige gang på BILA Mors. I dette indslag kan du møde en af BILA Groups medarbejdere.

 

Mød Tina Ingemann Larsen

 

I serviceafdelingen hos DAN Palletiser i Vemmelev sidder Tina som Serviceplanlægger. Her har hun sørget for ”lidt af hvert” siden sin start hos DAN Palletiser tilbage i 2007. En blæksprutterolle kan man vist godt kalde den, for arbejdsopgaverne varierer dag til dag. Hvilket er en af de ting Tina er glad for ved jobbet – der er aldrig to dage, der er ens.

 

Opgaverne består af alt fra at oprette ordrer, planlægning af montørernes kunderejser, at sende regninger ud af huset, hun er ansvarlig for bilsyn og meget, meget mere. Hvis man er i tvivl om noget, kan man altid tage fat i Tina. ”Det ved Tina” er en sætning man hører ofte i Serviceafdelingen i Vemmelev.

 

”Alle forespørgsler havner som regel inde ved mig. Nogle af de der ”det ved Tina”-opgaver, som kan være lidt af hvert,”

 

  • fortæller Tina, Serviceplanlægger

 

At være ”afdelingens mor” er en rolle Tina tager på sig med glæde.

 

Når man har været i en stilling i 17 år, er det fordi, man er glad for at gå på arbejde. Der er ingen søndagsaftner, som er ødelagte, fordi det er mandag i morgen, fortæller Tina. Det er dejligt at komme på en arbejdsplads, hvor kollegaerne er skønne at være sammen med, og hvor omgangstonen er fri. Der bliver ikke lagt låg på noget.

 

Det er desuden skønt at kunne være med på projekter hele vejen. ”Den der tilfredsstillelse man får, når man følger en ordre til dørs. Jeg er med hele vejen, og det kan jeg faktisk godt lide,” siger Tina.

 

Lidt om Tina

 

I fritiden står den ofte på DIY-projekter – do it yourself – for Tina elsker at være kreativ. Det er alt fra kort (som også bliver givet ud til kollegaer ved lejlighed), til at pusle rundt i haven derhjemme. Der bliver også ofte bagt derhjemme.

 

Når Tina ikke er i gang med at få noget fra hånden eller bruger tid med familien, ses hun med veninderne. Nogle kender hun helt tilbage fra mødregruppen, så det er gode venskaber, der har holdt i 30+ år.

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau. Ring til os på +45 9771 0044.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne med

produktionsoptimering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.