Mød en medarbejder: Emil Kristensen

BILA er en arbejdsplads for mange forskellige fagligheder og kompetencer, som er fordelt på mere end 10 lokationer rundt om i hele Danmark. Mange arbejder på Mors, men det er langt fra alle, som har deres daglige gang på BILA Mors. I dette indslag kan du møde en af BILA Groups medarbejdere.

 

Mød Emil Kristensen

 

Siden den 1. januar 2022 har man kunne møde Emil Kristensen på BILAs kontor i Svendborg. Her har han ansvaret for Service- og reservedelsafdelingen. Det er en alsidig stilling, med en bred vifte af opgaver.

 

”Mine arbejdsopgaver er blandt andet: kontrakthåndtering, små projekter/ombygninger, garantisager, service & fejlfinding, samt kundehåndtering,”

 

  • fortæller Emil Kristensen, Team Leader

 

Det er blandt andet den her alsidighed som Emil godt kan lide: ”Mit arbejde er superalsidigt, at der er frihed under ansvar, og hvor der er plads til personlig udvikling”.

 

Der er aldrig to dage, der er ens. De har dog det tilfældes, at det for det meste går stærkt. Om end det er på kontor, i servicehal eller ude hos en kunde. ”Min dag ligner sjældent dagen forinden. Den ene dag kan jeg sidde på kontoret, den næste dag kan jeg stå i kittel hos en kunde, hvor jeg den tredje dag står i mit arbejdstøj med beskidte fingre,” fortæller Emil. Det er måske en genkendelig arbejdsbeskrivelse for folkene i BILA Service.

 

I Svendborg fortæller Emil, at der er skabt et godt arbejdsmiljø, som gør det fedt at stå op og tage på arbejde. ”BILA Svendborg er en super fin arbejdsplads. Det er en arbejdsplads hvor alle tager sig af hinanden, hvor en aftale er en aftale og ikke mindst et sted hvor alle kollegaer høres,” fortæller Emil.

Lidt om Emil

 

Fritiden holder Emil lige så alsidig som arbejdet. Der er nemlig aldrig et øjeblik, der ikke går med et eller andet. Om det er renovering af bil, båd eller motorcykel, en gåtur i naturen, hygge med familie og venner, styrketræning, eller måske en aften med gaming. ”Og når jeg så en sjælden gang imellem, glemmer en af mine mange projekter så renoverer jeg et eller andet i mit hus,” fortæller Emil.

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau. Ring til os på +45 9771 0044.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne med

produktionsoptimering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.