For René er der altid fart over feltet

BILA er en arbejdsplads for mange forskellige fagligheder og kompetencer, som er fordelt på mere end 10 lokationer rundt om i hele Danmark. I dette indslag kan du møde René, Supply Chain and Warehouse Manager hos Reo-Pack.


I 2021 blev Reo-Pack en del af BILA Group. 2021 markerer også året, hvor René Nielsen startede på den skønne arbejdsplads ved Mariager Fjord. Renés første opgave på det nye job blev at sætte hele lagerinventaret i system, fysisk og i Navision. Dette fik han 28 dage til – det blev 28 dage med fuld fart over feltet, men der blev ryddet op og sat i systemer. Herefter drev René lageret indtil marts 2023, hvor han overtog ledelse af montagen.

 

I løbet af sin tid hos Reo-Pack har René haft en bred vifte af arbejdsopgaver, der alle bidrager til en effektiv og velorganiseret produktion. En af hans primære ansvarsområder foregår i Navision, hvor han effektivt administrerer styklister og produktion. Som en del af sine opgaver med systemer er René ansvarlig for at bogføre produktioner- og sikre en struktureret og optimeret arbejdsgang. Han overvåger nøje produktionsprocesserne og dokumenterer dem korrekt i systemet.

 

Samtidig er René involveret i det personalemæssige aspekt af produktionen. Han arbejder aktivt med at koordinere personalet og sikre, at alle teammedlemmer er informeret og samarbejder effektivt. Dette bidrager til en smidig produktion, hvor kommunikation er nøglen.

Når René går til en opgave på arbejdet, er det altid vigtigt at der er en plan – en retning man skal bevæge sig i. Dog er han ikke bange for at gå til en udfordring. Når man ikke altid ved hvordan man skal gå til opgaven giver det anledning til at tænke ude af boksen og hvor der er vilje, er der vej. Noget der er ekstra fedt ved jobbet hos Reo-Pack, er at man har indflydelse på processer og arbejdsgange – man skaber retningen sammen.

 

Fornyelig er René startet i en ny stilling som Supply Chain and Warehouse Manager. Ledelsesaspektet er ikke fjernt for René som tidligere har siddet som Team Leder hos Reo-Pack, samt erfaring fra tidligere jobs. Og René ser frem til at arbejde med det helt praktiske indenfor lagerlogistik og produktionsoptimering.

Vil du gerne have et arbejdsliv i en verden fyldt med automation og robotter? Gå på jagt i vores ledige stillinger og find dit næste drømmejob. 

 


 

Har du spørgsmål til en stilling,

ansættelsesprocessen eller BILA

som arbejdsplads? Send os en besked

og så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.