Emil sidder aldrig stille – og det elsker han

BILA er en arbejdsplads for mange forskellige fagligheder og kompetencer, som er fordelt på mere end 10 lokationer rundt om i hele Danmark. I dette indslag kan du møde Emil, Team Lead i serviceafdelingen i Svendborg.


Siden det første strejf af morgenlys ramte Svendborg den 1. januar 2022, har Emil parkeret bilen på Finlandsvej i den nordlige del af byen. Han har nemlig sin daglige gang i BILAs serviceafdeling i det Sydfynske, hvor han har ansvaret for service- og reservedelsafdelingen – en alsidig stilling med en bred vifte af opgaver.

 

 

"Min hverdag er fyldt med vidt forskellige opgaver såsom kontrakthåndtering, projektledelse, håndtering af garantisager, service og fejlfinding samt kundekontakt. Mit arbejde er superalsidigt – og det sætter jeg stor pris på. Det er netop denne alsidighed, jeg sætter pris på – muligheden for personlig udvikling og frihed under ansvar."

 

 

Dagene på kontoret er sjældent ens.

 

De har dog det tilfældes, at det for det meste går stærkt; om det er på kontoret, i servicehallen eller ude hos kunden.

Og det er måske en genkendelig arbejdsbeskrivelse for de fleste folk i BILA Service.

 

Arbejdsmiljøet i Svendborg er noget andet, Emil sætter stor pris på.

 

 

”Vi har skabt et godt arbejdsmiljø i Svendborg, som gør det fedt at stå op og tage på arbejde. Det er en arbejdsplads, hvor alle tager sig af hinanden, hvor en aftale er en aftale og ikke mindst et sted, hvor alle kolleger høres.”

 

 

Fritiden holder Emil lige så alsidig som arbejdet – han har altid gang i et eller andet.

 

Om det er renovering af bil, båd eller motorcykel, en gåtur i naturen, hygge med familie og venner, styrketræning, eller måske en aften med gaming.

 

”Og når jeg en sjælden gang imellem glemmer et af mine mange projekter, så renoverer jeg et eller andet i mit hus.”

Vil du gerne have et arbejdsliv i en verden fyldt med automation og robotter? Gå på jagt i vores ledige stillinger og find dit næste drømmejob. 

 


 

Har du spørgsmål til en stilling,

ansættelsesprocessen eller BILA

som arbejdsplads? Send os en besked

og så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.