• Dashboard BILA DataPower
  • Dashboard over energiforbrug i produktionen
Dataopsamling

Energimåling

Nem og fleksibel løsning, der giver indsigt i strøm- og luftforbrug på fx produktionsanlæg eller automationscelle.

BILA DataPower har fået en ny option, som givet indsigt i to faktorer: strøm- og luftforbrug. Energimodulet er udviklet for at levere den nødvendige gennemsigtighed i din virksomheds energiforbrug. Hvor meget strøm eller luft bruger din produktion eller automationscelle egentlig? Og er der utætheder i anlægget, som ikke kan ses?

Data i realtid

Installation på under 1 time

Spar penge på energiregningen

Hvorfor tilvælge energimodulet?

Energimodulet giver dig et her-og-nu-billede samt en forståelse for energiforbruget over længere tid. Ud fra de data energimodulet indsamler, kan du fx se, hvad det koster at have et anlæg stående standby efter endt arbejdsdag – og om det faktisk bedre kan betale sig, at en medarbejder møder lidt tidligere og starter anlægget op. Energimodulet kan også hjælpe med at spore eventuelle utætheder i det pneumatiske system.

Energimodulet er nemt at opsætte. Det eneste du skal bruge, er et strømstik – faktisk kan det hele være implementeret på under en time.

 

En lille mini-PC håndterer dataindsamlingen, viser informationen og opretter en database uden behov for tekniske indgreb eller kompleks installation. Energimodulet leveres som en brugervenlig, plug-and-play-løsning, ligesom din elmåler derhjemme – uden behov for IT-indblanding.

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål samt tage en uforpligtende snak om energimåling på dine produktionsanlæg.Karsten Futtrup

Product Owner, DataPower

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.