• Datamåler til forbrug i produktionen
  • Dashboard BILA DataCollector
  • Præsentation af BILA DataCollector
  • Operatør overvåger data i produktion
Dataopsamling

BILA DataCollector

Hvor god er du til at udnytte kapaciteten i din produktion?

BILA DataCollector hjælper med at skabe transparens og indsigt i produktionsperformance og visualisere OEE-data. 

 

Få et hurtigt overblik og produktionslinjens effektivitet og udfordringer. Vi har udviklet en plug-and-play løsning, der opsamler data og gemmer det i vores sikre cloud-server, så du kan følge med i realtid. Ud med gætterier og mavefornemmelser – ind beslutninger baseret på faktuel indsigt. 

Data i realtid

Installation på under 1 time

Plug-and-play løsning

Du ejer al data

Hvad får du ud af
BILA DataCollector?

Med vores dataopsamlingsenhed får du indsigt om uventede produktionsstop samt adgang til historiske data og data i realtid, så du kan holde med effektivitet og udfordringer. BILA DataCollector kræver intet komplekst IT-projekt eller specielle software-installationer – du kan tilgå data fra dine eksisterende enheder, uanset hvor du befinder dig.

BILA DataCollector tilbyder en skalerbar løsning baseret på open-source principper, hvor du ejer dine data. Vores standardværktøj er Excel-baseret, med brugsklare skabeloner du kan tilpasse, når nye krav opstår.

 

Som leverandør af automatisering, procesoptimering og robotløsninger har vi et stort kendskab til produktionsanlæg af alle typer og størrelser. Vi hjælper virksomheder med at optimere arbejdsprocesser og effektivisere deres produktionsflow, og med vores dataløsning får du værdifulde indsigter og synlige resultater på bundlinjen. Vi støtter dig hele vejen fra valg af løsning til implementering og support.

Sig farvel til manuelle registreringer. Lad DataCollector gøre arbejdet for dig.Karsten Futtrup

Product Owner, DataCollector

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.