Optimeringsprojekt fra BILA Service øgede effektiviteten 25%

Metal og elektronik
Service
Kawasaki
Kawasaki-robotter til galvaniseringsanlæg i boltproduktionen hos Dokka Fasteners

Øget effektivitet og forbedret output

Med hjælp fra BILA Service har Dokka Fasteners i Norge opnået 25 % øget effek­tivisering i produktionen. En gennemgang af virksomhedens produktionsanlæg og efterfølgende omstruk­turering af automatiseringsløsningerne sikrer Dokka Fasteners et bedre output.


25% effektivisering

Optimerede produktion

Fremtidssikre produktion

Godt samarbejde

Udfordring

På grund af udfordringer i produktionen og et produktionsflow, der ikke blev optimalt udnyttet, søgte norske Dokka Fasteners efter en optimeringsløsning for at fremtidssikre produktionen. Det var vigtigt at sikre at den ny implementerede løsning blev udnyttet fuldt ud.

Løsning

Gennemførelsen af et optimeringsprojekt, ledet af teknikere fra BILA Service, gjorde det muligt for Dokka at identificere og kortlægge optimeringsmuligheder i produktionen. Det mest positive resultat var den efterfølgende effektivisering af processerne i anlægget.

Gevinst

Efter gennemførelsen af performancetjekket har Dokka opnået en forbedring af outputtet med en effektiviseringsgrad på 25%. BILA Service har sikret en vedvarende og sikker drift, øget hastighed og længere driftstid.

Til den norske boltproducent, Dokka Fasteners, har BILA Service Projekt afsluttet et ombygningsprojekt til deres Kawasaki-robotter til galvaniseringsanlæg i boltproduktionen, som håndterer virksomhedens højkvalitetsbolte. Foruden investeringen i den nye, ombyggede robotløsning ønskede Dokka en optimeret produktion.

 

Rune Andre Furuseth, som er Maintenance Supervisor hos Dokka, fortæller: "Når man har en produktion med automatiseringsløsninger, er der stort fokus på oppetid, output og effektivitet. Med implementeringen af ny robotteknologi ønskede vi derfor at sikre os, at vores anlæg gav det mest optimale udbytte. Også her kunne BILA Service være behjælpelige. En gennemgang af produktionen resulterede i sidste ende med øget effektivitet.”

 

Optimeringsprojekt betød 25 % effektivisering

 

Med udfordringer i produktionen og et produktionsflow, som ikke blev optimalt udnyttet, var Dokka på jagt efter en optimering, som kunne fremtidssikre produktionen.

 

"Ved hjælp af et optimeringsprojekt foretaget af teknikere fra BILA Service fik vi kortlagt optimeringsmulighederne i produktionen – og bedst af alt – efterfølgende effektiviseret processer i anlægget,”

 

Rune Andre Furuseth, Maintenance Supervisor

Service hos Dokka Fasteners
Kawasaki-robotter til galvaniseringsanlæg i boltproduktionen hos Dokka Fasteners
Kawasaki-robotter til galvaniseringsanlæg i boltproduktionen hos Dokka Fasteners

Kompetent, erfaren og personlig servicepartner

 

Dokka Fasteners har en lang samarbejdstradition med BILA Service. Det var derfor helt naturligt, at valget faldt på BILA Service til hjælp med optimeringsprojektet.

 

"Et samarbejde med BILA Service er præget af professionalisme og fagkompetence. Teknikerne er kompetente, har tid til at lytte og er enormt gode til at stille de rigtige spørgsmål. BILA er nemme at arbejde sammen med og kan løse alle typer opgaver uden problemer,"

 

Rune Andre Furuseth, Maintenance Supervisor

 

Når en virksomhed indgår et samarbejde med BILA Service, får de tilknyttet en fast kontaktperson. Hos Dokka Fasteners har Brian Ejsing, Project Manager hos BILA Service, fulgt projektet fra start til slut.

 

"Vi værdsætter i høj grad at have én kontaktperson hos BILA Service. Brian kender vores forretning og vores drift. Det gør, at vi har samme tankegang ift. produktionen, og det danner uden tvivl det bedste udgangspunkt for at finde frem til en løsning. Efter performancetjekket står vi med et forbedret output med en effektivisering på 25 %. BILA Service har sikret os kontinuerlig og sikker drift, højere hastighed og længere oppetid. Vores samarbejde med BILA Service er forløbet så godt, at vi nu arbejder videre med nye projekter på vores øvrige produktionsanlæg,” fortæller Rune Andre Furuseth.

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau.

Ring til os på +45 97 71 00 44.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne med

produktionsoptimering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.