Heede Bolcher automatiserer bolchepalletering

Fødevarer
Palletering
Kawasaki
Udløbsbane til paller hos Heede Bolcher

Krav om moderne produktionsapparat

Heede Bolcher er en privatejet dansk virksomhed, som producerer og sælger bolcher i Danmark og nærmarkeder. Virksomheden har produceret bolcher siden 1920 og producerer i dag et stort sortiment i forskellige smage, farver og former.


Øget effektivitet

Forbedret arbejdsmiljø

Øget medarbejdertilfredshed

Effektivisering på få kvadratmeter

Udfordring

Heede Bolcher prioriterer at investere i moderne produktionsudstyr for at sikre produktionen af et bredt udvalg af kvalitetsbolcher til konkurrencedygtige priser. Tidligere blev bolcherne manuelt stablet af medarbejdere, der skulle løfte kasserne med bolcher.

Løsning

Løsningen på deres udfordring var palletering med en Kawasaki-robot, det inkluderede en gulvmonteret palle stakker samt en fuldautomatisk udløbsbane til paller. BILAs løsning giver kunden mulighed for at tilpasse den efter deres specifikke behov, hvad enten det indebærer tilføjelse af indløbsbaner, rullebaner eller andet udstyr.

Gevinst

Heede Bolcher opnår en produktion på 480 enheder i timen og oplever en betydelig sikkerhedsforbedring på det område, hvor robotten er i drift.

Automatisk palletering hos Heede Bolcher

En tilpasset palleteringsløsning

 

BILA leverer en standard løsning med få tilpassede justeringer, der automatiserer en palleteringsproces, man tidligere håndterede manuelt.

 

Heede Bolcher har det som en vigtig prioritet at have moderne og effektive produktionsapparater, så de kan producere et stort bolchesortiment af høj kvalitet til en god pris. Tidligere håndterede man palleteringen af bolcherne manuelt, hvor en medarbejder fysisk løftede kasserne med bolcher over på paller.

 

”Vi så et stort effektiviseringspotentiale i at automatisere vores palleteringsdel, samtidig med at vi ville øge driftssikkerheden og skåne vores medarbejdere for tungt ensidigt arbejde. Vi ser en automatiseringsløsning som en investering i fremtiden,”

 

Søren Elkjær Vang, Managing Director

Automatisk palletering hos Heede Bolcher
Udløbsbane til paller hos Heede Bolcher
Automatisk palletering hos Heede Bolcher
Søren Elkjær Vang, Managing Director, Heede Bolcher

Valget faldt på en tilpasset standardløsning

 

Løsningen blev en Kawasaki robot med pallestak på gulv og fuldautomatisk udløbsbane til fulde paller. Robotten tillader kunden at flekse efter eget behov, om det er indløbsbaner, rullebaner eller andet udstyr, der skal kobles på. Løsningen har brugervenlighed og fleksibilitet i fokus, samtidig med at den kun tager ca. en dag at montere og installere. Om selve implementeringsfasen beskriver Søren Elkjær Vang:

 

”Hele implementeringsforløbet var smertefrit, glidende og meget professionelt udført. Det har båret præg af god kemi og proaktivitet fra begge parter,”

 

Søren Elkjær Vang, Managing Director

 

Driftsikkerhed og glade medarbejdere

 

Heede Bolcher mødte en klassisk robotmodstand efter installationen, men medarbejderne tog hurtigt robotten til sig, og de vil nødigt undvære den i dag: ”Vi har langt gladere medarbejdere i dag, og så er driftssikkerheden helt i top”, understreger Søren Elkjær Vang. Heede Bolcher kører 480 emner pr. time, og oplever en meget stor sikkerhed, der hvor robotten opererer. "Efter en samlet vurdering af pris, kvalitet af løsningen og kemi mellem os var vi ikke i tvivl om, at BILA var den rette til at løse opgaven. Vi vil til hver en tid anbefale BILA til andre,” fortæller Søren Elkjær Vang, Managing Director hos Heede Bolcher. 

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau.

Ring til os på +45 97 71 00 44.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne med

produktionsoptimering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.