DFI-GEISLER anvender BILA Service i over 12 år til al vedligehold

Metal og elektronik
Service

Mange års pålidelig service

BILA Service holder DFI-GEISLER kørende ved udlejning af kompetencer i fleksibel aftale, der er tilpasset kundens daglige timebehov uanset niveau. DFI-Geisler er en af Europas førende leverandører af bordplader til køkken, bad og bolig. DFI-Geisler tilbyder bordplader bl.a. i laminat, træ, stål, glas samt beton og har opnået en stærk position på det europæiske marked.


Minimal pengebinding i maskiner og materialer

Viden og kompetencer fra stort bagland

Tilpasset løsning efter et variende timebehov

Over 12 års troværdig og økonomisk løsning

Udfordring

DFI-Geisler ønskede en holdbar og pålidelig løsning til vedligeholdelse af virksomhedens produktion. Førhen havde lå denne opgave hos håndværkere, men der var også tale om at have egen vedligeholdelsesafdeling. Dette ville dog ikke være særlig godt økonomisk, da det svinger hvor meget vedligeholdelse der er behov for.

Løsning

Løsningen blev en servicemedarbejder fra BILA Service, som varetager opgaven hos DFI-Geisler. BILA-medarbejderen har hovedansvaret for opgaverne hos DFI, og varetager al den vedligeholdelse der er behov for. Det er en fleksibel aftale, hvor DFI-Geisler kun betaler for det nøjagtige timeantal.

Gevinst

Denne løsning giver en stor økonomisk besparing og sikkerhed ift. en eventuel vedligeholdelses-afdeling og skiftende indkøbspriser i fx stål og jern, Derudover har DFI-Geisler fået en masse viden og back-up. BILA Service står altid klar til at hjælpe, uanset behov.

DFI-GEISLER ønskede en økonomisk holdbar løsning

 

DFI-GEISLER stod for over 12 år siden i en situation, hvor de ønskede at finde en holdbar løsning på virksomhedens løbende vedligehold. Tidligere håndterede en række lokale håndværkere på skift alt vedligehold, der løbende opstod:

 

"Økonomien var altafgørende, og det er en stor fordel for os at have et set-up uden vores egen vedligeholdelsesafdeling. Vi har behov for en fast løsning, der er troværdig og økonomisk effektiv,"

 

Jesper Sørensen, Production Manager

 

Der er stor pengebinding i at have egen vedligeholdelsesafdeling i forhold til fx maskiner og reservedele, som der ikke er garanti for, at man får brugt, uddyber Jesper Sørensen.

 

Dækker fleksibelt timebehov

 

Udlejningen dækker over, at en fast medarbejder varetager opgaver hos DFI-Geisler. Ved udlejningen har én medarbejder hovedansvar for opgaverne hos kunden, så han kan få stor indsigt i kunden og dermed kan bidrage med de rette kompetencer. Medarbejderen planlægger selv sin hverdag gennem kontakt med fire værkfører, så opgaverne prioriteres efter dagligt behov.

 

Jesper Sørensen forklarer: "Har vi kun arbejde til 15 timer en uge, så dækker BILA selv resten. Har vi arbejde til 50 timer ugentlig, så har BILA også ansvar for at fylde hullerne ud. Det er derfor en utrolig fleksibel aftale, hvor vi kun betaler for et nøjagtigt timeantal."

Samarbejdet udvikler sig løbende

 

En konsekvens af de seneste 12 års samarbejde har bl.a. været, at BILA Services medarbejder har fået stor indsigt og forståelse for DFI-Geislers forretning. Derigennem har virksomheden fået en rådgiverfunktion, som benyttes på tværs af organisationen. Det har bl.a. mundet ud i automatisering af en limningsproces og investering i tre pladevendere.

 

Kunden modtager på månedsbasis en detaljeret og overskuelig faktureringsoversigt. Samtidig evalueres udlejningen årligt, hvor begge parter afvejer det sidste års samarbejde og vilkårene heri.

 

”Økonomisk sparer den her løsning os for usikkerheder ved at have en vedligeholdelsesafdeling og høje indkøbspriser i fx stål og jern. BILA Service er altid klar til at hjælpe,”

 

Jesper Sørensen, Production Manager

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau.

Ring til os på +45 97 71 00 44.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne med

produktionsoptimering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.