Heede Bolcher automatiserer bolchepalletering med BILA Flex

Heede Bolcher automatiserer bolchepalletering
med BILA Flex

 

  • Øget effektivitet
  • Forbedret arbejdsmiljø
  • Effektivisering på få kvadratmeter

Bolcheproduktion med krav om moderne produktionsapparat

- Heede Bolcher - en privatejet dansk virksomhed, som producerer og sælger bolcher i Danmark og nærmarkeder. Heede Bolcher har produceret bolcher siden 1920 og producerer i dag et stort sortiment i forskellige smage, farver og former.

En tilpasset BILA Flex-løsning - BILA leverer en standard BILA Flex med få tilpassede justeringer, der automatiserer en palleteringsproces, man tidligere håndterede manuelt.

Heede Bolcher har det som en vigtig prioritet at have moderne og effektive produktionsapparater, så de kan producere et stort bolchesortiment af høj kvalitet til en god pris. Tidligere håndterede man palleteringen af bolcherne manualt, hvor en medarbejdere fysisk løftede kasserne med bolcher over på paller.

”Vi så et stort effektiviseringspotentiale i at automatisere vores palleteringsdel, samtidig med at vi ville øge driftssikkerheden og skåne vores medarbejdere for tungt ensidigt arbejde. Selvom vi ikke har kæmpestore produktioner set ift. andre virksomhedstyper, så ser vi en automatiseringsløsning som en investering i fremtiden”, pointerer Managing Director Søren Elkjær Vang.

Valget faldt på en tilpasset standardløsning

Løsningen blev en Bila Flex med pallestak på gulv og fuldautomatisk udløbsbane til fulde paller. Bila Flex tillader kunden at flexe efter eget behov, om det er indløbsbaner, rullebaner eller andet udstyr, der skal kobles på. BILA Flex-løsningen har brugervenlighed og fleksibilitet i fokus, samtidig med at den kun tager ca. en dag at montere og installere. Om selve implementeringsfasen beskriver Søren Elkjær Vang:

Hele implementeringsforløbet var smertefrit, glidende og meget professionelt udført. Det har båret præg af god kemi og proaktivitet fra begge parter.”

Driftsikkerhed og glade medarbejdere

Heede Bolcher mødte en klassisk robotmodstand efter installationen, men medarbejderne tog hurtigt robotten til sig, og de vil nødigt undvære den i dag: ”Vi har langt gladere medarbejdere i dag, og så er driftssikkerheden helt i top”, understreger Søren Elkjær Vang.

Heede Bolcher kører 480 emner pr. time, og oplever en meget stor sikkerhed, der hvor robotten opererer.

”Efter en samlet vurdering af pris, kvalitet af løsningen og kemi mellem os var vi ikke i tvivl om, at BILA var den rette til at løse opgaven. Vi vil til hver en tid anbefale BILA til andre.” Managing Director, Søren Elkjær Vang

Interesseret i at vide mere?

Kontakt vores kompetente eksperter, så vi sammen kan finde den bedste løsning for lige netop dig og din produktion.

 

Eller kontakt os direkte

 

Jesper Hjort

Jesper Hjort

Key Account Manager
+45 2265 0016

jhj@bila.dk