BILA YouTube kanal


youtube kanal for BILA automatisering og robotløsninger

Video

| Mejeri | Food | Metal | Industri |

Food

Flexible palletering med tilpasningsmuligheder

BILA Flex - Det flexible standardprodukt til palletering

BILA Flex er en mobil løsning, der er flytbar, og med en truck kan den flyttes rundt i din virksomhed efter behov. Når behovet forsvinder for et bestemt emne, tilpasses de nye emner et nyt værktøj, og BILA Flex’en er igen klar til brug.

Se video:

BILA Case link
Dugnaden - palleterings- og AGV-løsning

Norsk gazelle virksomhed investerer i fuldautomatisk mixpalletering fra BILA A/S

Løsningen til Dugnaden er en fuld automatiseringsløsning med AGV kørsel. Det betyder, at den tidligere komplette manuelle håndtering af ordrene nu bliver automatiseret.

Se video:

BILA Case link
Palletering af laks hos Bremnes Seashore

Palletering af laks hos Bremnes Seashore

Bremnes Seashore er et lakseslagteri med lakseopdræt og produktion. Virksomheden har 270 ansatte på 23 forskellige lokationer i Norge, og hver dag bliver mellem 150 og 250 tons laks transporteret ud i hele verden.

Se video:

BILA Case link
Håndtering af rejer hos Royal Greenland

Håndtering af rejer hos Royal Greenland

Rejeproduktion med forskellige rejeprodukter som bliver pakket, mixet og palleteret vha. Kawasaki robotter.

Se video:

BILA Case link
Palletering hos Danpo

Palletering hos Danpo Aars

Danpo Aars ønskede at automatisere palleteringen i bulkpakkeriet for at skaffe mere plads, forbedre det fysiske arbejdsmiljø samt nedbringe lønomkostningerne.

Se video:

BILA Case link
Håndtering af pepperoni hos DK Foods

Håndtering af pepperoni hos DK Foods

DK Foods havde gennem længere tid haft et ønske om at effektivisere den del af produktionen, som blandt andet vedrørte flytning af pølser og pepperoni. Denne del blev udført manuelt, og dermed var lønomkostningerne høje, og det fysiske arbejdsmiljø var præget af gentagne, ensidige arbejdsopgaver med tunge løft.

Se video:

BILA Case link

Industri

Målestation for kontrol af metalemner

Maskinbygning af målestion for metalemner

Målestation til manuel kvalitetskontrol af metalemner er en maskine, hvor hvert emne tjekkes for om de overholder de givne tolerancer. De målte data lagres på en harddisk, så man altid kan spore tilbage til de enkelte emner hvis nødvendigt.

Se video:

BILA Case link
Packing and palletising candle lights

Pakning og palletering af stearinlys

Anlæg til pakning, etikettering og palletering af stearinlys efter produktionslinje. Anlægget bestående af to Kawasaki robotter sørger for, at lysene bliver færdigpalleteret med en takttid på 0,9 sek. pr. lys.

Se video:

BILA Case link
Samling af elmålere hos Kamstrup

Samling af elmålere hos Kamstrup

Anlægget består af 2 robotceller for automatisk montage af cover og terminalcover på elektriske målere. Emnerne, der skal monteres på målerene, sættes ind i robotcellen gennem automatiske ledhejser porte og placeres af operatørerne i palle fixturer.

Se video:

BILA Case link
Håndtering af træ

Robotter fra BILA A/S pakker møbler hos Tvilum-Scanbirk

Hos Unik Møbler er der stor fokus på arbejdsmiljøet samt øget effektivisering. Ved en automatisering af produktionen formindskes de fysisk hårde belastninger for medarbejderne, som herved undgår tunge løft og ensartet gentagende arbejde, og som et led i automatiseringen har man valgt at indføre robotter i produktionen.

Se video:

BILA Case link
Håndtering af pap

Robot håndterer emner fra palle til produktion hos Baltic Packaging

Robotten position 1 håndterer emnerne fra position "på palle" til position "på takt fremføring". En tykkelsesmåler kontrollerer emnet (endelig metode fastlægges efter test). Fremføringsaggregatet takter emnet frem, tilpasset slaglængde og presse.

Se video:

BILA Case link
Palletering af isolering 

Robot der håndterer palletering af isolering

Løsningen blev en Kawasaki industrirobot med special løfteværktøj. Kawasaki robotten er udstyret med værktøj til løft af 3 stk. Glava isoleringspakker. På hver palle sættes der 12 pakker isolering som pakkes ind vha. en cyklop.

Se video:

BILA Case link

Mejeri

Håndtering af bægre på mejeriet Thise

Robotter fordobler skyr produktion hos Thise Mejeri

Løsningen leveret til Thise omfatter to Kawasaki robotter. Robotterne er installeret med henblik på at pakke og palletere ordrer. To arbejdsprocesser, der ifølge Jens Møibæk har været komplet manuelle, før BILA’s løsning blev installeret.

Se video:

BILA Case link
Arla Slagelse - Palletering af mejeriprodukter

BILA Flex palletering hos Arla Slagelse

Arla Slagelse har investeret i en BILA Flex til at palletere papkasser med 1 l. mælk i. Tidligere foregik palleteringen manuelt, hvor 2 medarbejdere var beskæftiget.

Se video:

BILA Case link
Arla Birkum - Mix pakning og palletering

Mixpakning og palletering hos Arla Birkum

Arla Foods mejeriet i Birkum oplevede gennem årene stigende problemer med tunge løft, ensidigt gentaget arbejde og udfordringer med flowet i produktionen. Før pakkede man manuelt ostebægre i kasser og kartoner, hvilket bevirkede at de involverede medarbejdere gentog de samme bevægelser dagen lang.

Se video:

BILA Case link
Trolley håndtering

Håndtering af trolleys

Maskine til pakning/stabling af trolleys så de er pakket to og to for bedre plads. En lille flytbar celle som kan tilsluttes 230 V og via simpel betjening roterer og sammensætter trolleys så de kun fylder halv så meget.

Se video:

BILA Case link
Palletering af mælk

Pakning af kartoner i mejeribranchen

BILA Milkpacker til effektiv håndtering af mælkekartoner i mejeriproduktioner. En løsning til pakning af forskellige typer kartoner i rullevogne, både løskartoner og pakker af 10 eller 12 kartoner i 1/4, 1/2 og 1 Liter.

Se video:

BILA Case link
Ilægning af ost i dybtrækker

Robot håndter ilægning på mejeri

Kunden havde et ønske om af få et anlæg, hvor ostene efter to kølekar blev transporteret til to dybtrækkere og pakket i henholdsvis 2,3 kg og 9,2 kg blokke.

Se video:

BILA Case link
Palletering af margarine

Pakning og palletering af margarine

Bila A/S' løsning på projektet blev en Kawasaki robot FD050. FD050 er en særdeles effektiv fire-akset robot med en løftekapacitet på 50 kg inkl. værktøj. Det gør den til en hurtig palleterings-robot, der kan sikre stort kapacitetsflow med dertilhørende fundament og sugeværktøj.

Se video:

BILA Case link

Metal

Hydremas nye CNC medhjælper

BILA RoboPower - Hydremas nye CNC medhjælper

Hydrema har anskaffet en BILA RoboPower til deres spåntagende afdeling, hvor de blandt andet laver komponenter til deres entreprenørmaskiner. BILA RoboPower er en meget brugervenlig robotcelle, som har en nem tilgængelighed i form af sin enkle programmering.

Læs mere her:

BILA Case link
CNC drejning hos KAMF

CNC drejning hos KAMF med BILA RoboPower

KAMF er en typisk underleverandør, som bearbejder mange forskellige emner ofte som små seriestørrelser. Derfor var deres investering af BILA RoboPower ideel til at servicere deres CNC-maskine, som tidligere blev gjort manuelt af en medarbejder.

Læs mere her:

BILA Case link
Håndtering af metalemner

Robot der håndterer metalemner

Bila A/S' løsning på projektet blev et robotanlæg bestående af en robotcelle med en Kawasaki-robot af typen FS10L. FS10L er en seks-akset håndteringsrobot med en løftekapacitet på 10 kg og rækkevide på 1850 mm , der anvendes til maskinhåndtering af emner.

Se video:

BILA Case link
CNC drejebænk og fræser betjent af robotten BILA RoboPower

CNC fræser og drejebænk betjent af BILA RoboPower

Se video af hvordan BILA RoboPower øger produktiviteten ved Brandt, KAMF, Hydrema og IQ Metal.

Se video:

BILA Case link
Håndtering af fundamentsbolte hos Rose Holm

Håndtering af fundamentsbolte hos Rose Holm

I denne case leverede BILA automatiseringsløsning til håndtering af fundamentsbolte til vindmølleindustrien. Før denne løsning stod 4 - 5 mænd og håndterede denne produktion, men nu løser 2 robotter, styret af en person, denne produktion.

Se video:

BILA Case link