Mød en medarbejder: Mathias Bovbjerg Berntsen

BILA er en arbejdsplads for mange forskellige fagligheder og kompetencer, som er fordelt på mere end 10 lokationer rundt om i hele Danmark. Mange arbejder på Mors, men det er langt fra alle, som har deres daglige gang på BILA Mors. I dette indslag kan du møde en af BILA Groups medarbejdere.

 

Mød Mathias Bovbjerg Berntsen

 

Hos BILA Service projekt sidder Mathias som er ansat som Projekt Manager og spiller en central rolle i sit serviceteam med ansvar for salg, projektledelse og dokumentation. 

 

Mathias' daglige arbejde omfatter en bred vifte af opgaver. Som Projekt Manager har han ansvar for salgsaktiviteterne, styring af konstruktionsteamet og dokumentation af projekter. Mathias arbejder tæt sammen med afdelingen, for at sikre en smidig og effektiv proces i alle faser af projekterne.

 

Hverdagen er præget af konstant dialog og samarbejde med kollegaer på tværs af service, hvilket skaber et dynamisk og positivt arbejdsmiljø. I service er der mange forskellige kompetencer i spild, hvilket i sidste ende skaber et arbejdsmiljø, hvor man konstant udvikler sig og skaber nye faglige kompetencer.

 

”BILA Service er en god arbejdsplads, hvor kollegaer kender hinanden godt,”

 

  • fortæller Mathias Bovbjerg Berntsen, Project Manager

 

Den tætte relation mellem kollegaerne skaber et godt arbejdsmiljø, der fremmer både samarbejde og trivsel. Den gode stemning gør det lettere at løse udfordringer og skaber et fundament for succesfulde projekter, der giver glade kunder.

 

En af de ting, Mathias sætter pris på ved sit arbejde, er den konstante afveksling - hver dag bringer nye udfordringer og opgaver, hvilket gør jobbet spændende og dynamisk. 

 

Lidt om Mathias

 

Efter arbejde bliver tiden brugt med familien derhjemme. Med to børn der begge har fritidsaktiviteter, keder man sig aldrig og tiden flyver som ofte afsted. Når der er tid til at dyrke egne hobbyer, går Mathias på jagt og spiller padel med vennerne. 

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau. Ring til os på +45 9771 0044.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne med

produktionsoptimering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.