Mød en medarbejder: Jacob Dahl

BILA er en arbejdsplads for mange forskellige fagligheder og kompetencer, som er fordelt på mere end 10 lokationer rundt om i hele Danmark. Mange arbejder på Mors, men det er langt fra alle, som har deres daglige gang på BILA Mors. I dette indslag kan du møde en af BILA Groups medarbejdere.

 

Mød Jacob Dahl

 

I januar 2021 sluttede Jacob sig til Reo-Pack-holdet som mekanisk konstruktør. Til dagligt indebærer det at Jacob udvikler og konstruerer alt fra standardprodukter til større løsninger. Det sker i tæt samarbejde med projektteamet og til tider også kunden.

 

”I denne proces, udvikler og konstruerer jeg produkter og løsninger, i tæt samarbejde med mit team og eventuelt kunden, ved brug af Autodesk CAD-programmer. Jeg sikrer et produktionsgrundlag på baggrund af konstruktionen, som er gennemarbejdet og veldokumenteret i henhold til aftalte processer, inden dette overdrages til produktion,” fortæller Jacob.

 

Som mekanisk konstruktør arbejdes der med tal, procenter og konkrete fakta. Derfor er her en gennemgang (i tal) af Jacobs daglige tidsfordeling:

 

  • Teamledelse og planlægning (30%)
  • Konstruktion og udvikling (50%)
  • Indkøb (5%)
  • Dokumentation (5%)
  • Support til produktion/montage (10%)

 

Teamledelse og planlægning var ikke som sådan en del af Jacobs stilling, da han startede ved Reo-Pack for snart tre år siden. Men efter Jacob efterlyste flere ansvarsområder og forsat faglig udvikling, blev det imødekommet med en teamleder position. Jacob var blandt medarbejderne sidste år, som var på lederkursus.

 

Til dagligt er hverdagen meget dynamisk og dagene er sjældent ens. Blandt andet går tiden med to store projekter – et som skal til Rumænien og et andet skal til Alaska. Lantmännen Alaska skal have automatiseret deres produktion med to robotceller til deres nye fabrik. Der skal også monteres palletransport med tilhørende Palomat, folievikler og labelrobot. Til daglig står Jacob for ledelse af disse projekter.

 

”Det ekstra fede ved mit arbejde er, at jeg får mulighed for at være kreativ, lære nye ting og arbejde sammen med fantastiske mennesker. Det er virkelig givende at se mine ideer blive til virkelighed og bidrage til noget større,” fortæller Jacob.

 

Lidt om Jannie

 

Når der bliver sagt ”tak for i dag” ved Reo-Pack, går turen hjem til familien. Derhjemme venter sønnen på snart to og kæresten, som venter nummer to. Det meste af fritiden går med kvalitetstid med familien og vennerne. Når Jacob kan snige sig ud, er det ofte til koncerter med vennerne.

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau. Ring til os på +45 9771 0044.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne med

produktionsoptimering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.