Mathias styrer serviceprojekterne sikkert i mål

BILA er en arbejdsplads for mange forskellige fagligheder og kompetencer, som er fordelt på mere end 10 lokationer rundt om i hele Danmark. Mange arbejder på Mors – blandt andet Mathias, som er Project Manager i BILA Service.


I BILAs serviceteam på Mors finder du Mathias; en glad familiefar, stor padel-entusiast og erfaren jæger.

 

Og så er han Project Manager i BILAs serviceafdeling.

 

Mathias spiller en central rolle i afdelingen med ansvar for salg, projektledelse og dokumentation.

 

 

”Mit daglige arbejde omfatter en bred vifte af opgaver. Som Project Manager har jeg ansvar for salgsaktiviteterne, styring af konstruktionsteamet og dokumentationen af vores projekter. Heldigvis har jeg et godt team, og vi arbejder tæt sammen for at sikre en smidig og effektiv proces i alle faser af projekterne.”

 

 

Jobbet som Project Manager er meget afvekslende – noget Mathias sætter stor pris på. Hver dag bringer nye udfordringer og opgaver, hvilket gør jobbet spændende og dynamisk.

 

Samtidig er hverdagen er præget af konstant dialog og samarbejde med kollegaer på tværs af serviceafdelingen, hvilket skaber et dynamisk og positivt arbejdsmiljø.

Ifølge Mathias skaber den tætte relation mellem kollegaerne skaber et godt arbejdsmiljø, der fremmer både samarbejde og trivsel. 

 

 

”Den gode stemning gør det lettere at løse udfordringer og skaber et fundament for succesfulde projekter, der giver glade kunder.”

 

 

Når Mathias ikke jonglerer opgaverne på arbejdet, jonglerer han både sine egne og sine børns fritidsaktiviteter. En stor del af fritiden bruges med familien.

 

”Med to børn, der begge har fritidsaktiviteter, keder man sig aldrig – og tiden flyver ofte af sted. Men der er heldigvis også tid til at dyrke egne hobbyer.

 

Når tiden tillader det, går Mathias på jagt og padel – noget, der giver ham en velfortjent pause fra hverdagens travlhed.

Få 360 graders rådgivning om dit setup, og lad os hjælpe dig med at tage dine automationsønsker til næste niveau. Ring til os på +45 9771 0044.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne med

produktionsoptimering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.