Ivans skarpe blik sørger for maskinsikkerhed i topklasse

BILA er en arbejdsplads for mange forskellige fagligheder og kompetencer, som er fordelt på mere end 10 lokationer rundt om i hele Danmark. Mange arbejder på Mors, men det er langt fra alle, som har deres daglige gang på BILA Mors. I dette indslag kan du møde Ivan Svenson, Documentation & Safety Specialist hos REO-PACK. 


I Mariager, blandt maskiner og teknologi, finder du Ivan, som har været en fast bestanddel af REO-PACK siden 2022. Med en titel som Documentation & Safety Specialist er han en vital del af at sikre, at maskinerne ved REO-PACK forbliver sikre og effektive gennem deres levetid.

 

”Opgaverne varierer meget, og der er fart over feltet – særligt når større projekter skal lægge fra land. Risikovurderinger, brug, rengøring og vedligehold af maskinerne er noget af det, som skal med i dokumentationen.”

Detaljernes mand

"Når man kan se, at ens indsats betyder noget, er det en fantastisk følelse.”


Og det er tydeligt, at Ivan brænder for faget.

 

”Nogle gange kan forandring være svært, og man skal kæmpe lidt for at ændre på tingenes tilstand. Men det er det, der gør det spændende at sidde med i et sådan udvalg. Og så er det jo godt, at REO-PACK er en skøn arbejdsplads. Alle kender alle. Der er altid et smil fra alle, når man møder ind.”

 

I fritiden er Ivan også en aktiv mand. Han er en ivrig løber og sønnerne hiver ham også gerne med i det lokale fitnesscenter.

 

Og så er der haven. Haven er Ivans stolthed. Uanset vind og vejr er han dedikeret til at holde sine bede frodige og terrasser klar til enhver anledning. Ja, terrasser. Ivan har nemlig tre; en til morgenkaffe, en til eftermiddagsøl og en til et koldt glas aften-rosé. 

 

”Jeg må indrømme, at sommervejret i 2023 har været en udfordring – men vind og vejr må nogle gange trodses, både for havens og løbets skyld.

Vil du gerne have et arbejdsliv i en verden fyldt med automation og robotter? Gå på jagt i vores ledige stillinger og find dit næste drømmejob. 

 


 

Har du spørgsmål til en stilling,

ansættelsesprocessen eller BILA

som arbejdsplads? Send os en besked

og så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.