Polarbröd vælger BILA som leverandør til nyt bageri i verdensklasse

Polarbröd vælger BILA som leverandør til nyt bageri i verdensklasse

Polarbröd bygger en helt ny fabrik i den svenske by, Älvsbyn, og optimere samtidig en eksisterende produktionslinje på deres fabrik i Bredbyn (SE). Polarbröd er en familiejet virksomhed med rødder tilbage til 1879, og disse to projekter danner rammen for deres hidtil største og mest ambitiøse automatiseringsprojekt. BILA er valgt som leverandør og sparringspartner til deres interne projektteam og skal understøtte projektet med komplet End-Of-Line udstyr og ekspertviden om produktionsoptimering og drift i verdensklasse.

Et bageri i verdensklasse er ambitionen for Polarbröds nye produktions faciliteter i Älvsbyn og Bredbyn i Sverige. Projektet vil løfte standarterne for innovativ og effektiv brødproduktion til et nyt niveau, hvortil BILA skal understøtte projektteamet med et 24/7 onsite high-performance projektteam, international drifts erfaring og maksimal udnyttelse af den seneste robot teknologi.

Vi har fra starten været bevidste om, at vores leverandør skulle matche vores krav om drifts erfaring og produktion i international verdensklasse. Derfor valgte vi BILA. De har fra starten været meget løsningsorienterede, proaktive og fleksible i projektprocessen. Deres tilgang til automatisering matchede til fulde vores forventninger til en stærk samarbejdspartner og leverandør. Vi har via vores tætte samarbejde, arbejdet målrettet og effektivt mod en løsning, der kan imødekomme vores stigende efterspørge og behov.” fortæller Gunnar Eklund, Production Director, Polarbröd AB.

”Som leverandør af fremtidens automationsløsninger er vi stolte og beæret over at kunne bidrage med både viden, erfaringer og løsning til dette ambitiøse og fantastiske projekt hos Polarbröd. Projektet er en helt ny måde at tænke oppetid og produktion på, og dét er enormt spændende at være en del af dette forløb i tæt samarbejde med det professionelle og engagerede projektteam hos Polarbröd.” siger Jesper Hjort, Key Account Manager, BILA A/S.

Published maj 2021