Rådgivning omkring automation

Rådgivning om produktionsoptimering

BILA har et stort industrikendskab fra mange brancher og har udført et bredt spekter af opgaver fra simple løsninger til sammenhængende produktionssystemer. Vi står ofte for udvikling af hele løsningen i produktions-setuppet i samarbejde med kunden og vores samarbejdspartnere. Den viden kan vi udnytte til at se med nye øjne på din nuværende produktion.

Med en systematisk gennemgang af din produktion kommer vi med forslag til hvor i produktionen, der findes potentiale, der kan blive indfriet.

Bredt kendskab til tekniske muligheder

Vi anvender en kombination af Lean-principper sammenholdt med vores brede kendskab til tekniske muligheder. Vi arbejder med fabrikssimuleringer, business cases, ROI-analyser, black box-analyser, fysiske test og teknologivejkort.

Med udarbejdelse af teknologivejkort kan vi hurtigt skabe overblik over potentiale og mulige løsninger som grundlag til beslutningstagen. Vi anbefaler kun opgaver, der kan dokumenteres som rentable set ift. en tidsramme, vi i fællesskab definerer.

Herudover kan vi også tilbyde at hjælpe kundeorganisationen med projektledelse og koordinering. Det tilbyder vi, således det samlede projekt tilføres de nødvendige kompetencer og ressourcer i den periode, det er nødvendigt for at sikre en succesfuld implementering af ny teknologi i virksomheden.

Tilpasset rådgivning i tre trin

woman avatar

Strategisk
sparring


Vi rådgiver og sparrer med jer ift. hele investeringsløsninger og hjælper jer med at lave det strategiske beslutningsgrundlag

woman avatar

Produktions-
optimering


Vi gennemgår hele produktionsprocessen og opstiller forslag til hvorledes I kan øge indtjeningen i jeres produktion

woman avatar

Process-
optimering


Vi rådgiver om og optimerer den enkelte delproces i jeres produktion for at øge indtjeningen på jeres produktionsapparat

Kontakt os

Kim Jobling

Kim Jobling

Key Account Manager
+45 4073 0232

kjo@bila.dk

Se hvordan vi optimerede hos vores eksisterende kunder

Siemens Gamesa Renewable Energy
Wind Power

Siemens Gamesa Renewable Energy har forberedt sig til fremtiden

Siemens Gamesa Renewable Energy er en ledende global vindmøllespiller med flere afdelinger i Danmark. I Brande producerer de blandt andet generatorer til deres 3,0 MW vindmøller henvendt til deres onshore kundesegment

Læs mere...