Pakning ved hjælp af automation

Håndtering og pakning

Indenfor bearbejdning og automationsprocesser af tunge stålemner og profiler kan BILA A/S bidrage til bedre arbejdsmiljø og sikker håndtering.

BILA har leveret en fuldautomatisk løsning til metalindustrien, som i samarbejde mellem robot og bearbejdningsceller, kan håndtere skiver, der vejer op imod 500 kg stk. Selve skivehåndteringen sker ved hjælp af en MX700N 6 akset, Kawasaki robot, som er monteret med specialfremstillet værktøj. Dette værktøj er udviklet til at kunne centrere skiven i en fræser, som starter første del af bearbejdningsprocessen. Cellen er bygget op omkring MX700N robotten, som står for formidlingen mellem de 2 fræsemaskiner og videre til en hul- og gevindskæreenhed. Til sidst placerer robotten skiven på et transportsystem, som sender skiven ind i en lukket slibecelle, hvor en ZX130S 6-akset Kawasaki robot sliber kanterne på den store skive. På trods af vægt og størrelse på skiverne er nøjagtigheden af det udførte stykke arbejde stor.

Kontakt os

Kim Jobling

Kim Jobling

Key Account Manager
+45 4073 0232

kjo@bila.dk

Se hvordan vi optimerede hos vores eksisterende kunder

Siemens Gamesa Renewable Energy
Wind Power

Siemens Gamesa Renewable Energy har forberedt sig til fremtiden

Siemens Gamesa Renewable Energy er en ledende global vindmøllespiller med flere afdelinger i Danmark. I Brande producerer de blandt andet generatorer til deres 3,0 MW vindmøller henvendt til deres onshore kundesegment

Læs mere...