palletering food

 Automatisering af pladefryseranlæg

I kød-, minkfoder- og fiskebranchen tilbyder vi en fuldautomatiseret robotløsning til håndtering af frosne plader fra pladefryser.
Denne fleksible løsning optager kun ganske lidt plads, da den i én arbejdsgang og med samme værktøj tømmer fryserne for plader for derefter at palletere disse.
Det tager knap otte minutter at tømme en fryser med 42 plader. Som udgangspunkt kan én robot håndtere otte frysere afhængig af produktionslayoutet.

Bedre arbejdsmiljø

Med denne løsning bliver medarbejderne sparet for ensidigt, gentaget arbejde samt mange tunge løft igennem en hel arbejdsdag. Dette betyder færre arbejdsskader, og det vil på længere sigt skabe et bedre arbejdsmiljø og flere tilfredse medarbejdere.

Kontakt os

Jesper Hjort

Jesper Hjort

Key Account Manager
+45 2265 0016

jhj@bila.dk

Vælg løsning

Se hvordan vi optimerede hos vores eksisterende kunder

Palletering hos Fodercentralen for Holstebro og Omegn
Food

Palletering hos Fodercentralen for Holstebro og Omegn

Fodercentralen for Holstebro og Omegn amba er en virksomhed, som sælger minkfoder. De har investeret i en fabrik på Færørerne, hvor de håndterer friskfangede fisk og fiskeaffald som bliver frosset til store plader, hvorefter de bliver palleteret.

Læs mere her:
Palletering hos Tulip Food med BILA Flex
Food

Palletering hos Tulip Food med BILA Flex

Hos den danske fødevareproducent Tulip Food Company i Svenstrup har man anskaffet en BILA Flex til palletering af pølser til catering. Tidligere palleterede man disse produkter manuelt.

Læs mere her:
Robotter samarbejder om opskæring af kartoner
Food

Robotter samarbejder om opskæring af kartoner

Kelsen Group får hvert år leveret 25.000 tons småkager, som bliver produceret på de to danske bagerier i Nr. Snede og Ribe. Og en ingrediens, som ikke kan undværes i nogle af den verdensberømte småkagefabriks produkter, er smør.

Læs mere...