Hydra Grene tager AGV-teknologispring

Lantmännen Unibake
får hurtig og effektiv arbejdskraft fra dag ét

Ved hjælp af Global AGVs demo-koncept har den østjyske virksomhed Lantmännen Unibake oplevet en øjeblikkelig effektiviseret produktion efter implementering af AGV-løsningen. Virksomhedens testperiode, med den selvkørende truck, skaber et godt grundlag for den videre proces omkring brødproducentens valg af endelig AGV-løsning.

Automatisering har længe været på Lantmännen Unibakes dagsorden, og virksomheden har derfor de senere år søgt efter en AGV-løsning med de rette egenskaber i henhold til at kunne effektivisere deres produktionsområde. Det var dog ikke lykkedes virksomheden at finde den rette løsning indtil fabrikschefen hos Lanmännen Unibake, Søren Kristensen, blev præsenteret for AGV løsningen fra Global AGV"Vi har set mange løsninger over de seneste par år, men ikke stødt på en så simpel løsning, som den AGV, vi nu har valgt fra Global AGV. Og det er helt klart at foretrække i en produktion som vores."

Lantmännen har valg at gøre brug af Global AGVs demo-koncept, som gør det muligt for virksomheden at afprøve AGV-løsningen over en 3 måneders periode i eget miljø. Ifølge Søren Kristensen er der stor værdi forbundet med dette koncept, hvorfor virksomheden har valgt at teste AGV-løsningen i deres eget produktionsmiljø med henblik på at afklare, om løsningen passer ind hos dem.

Processen omkring implementering af AGV-løsningen har været let at igangsætte. Den er både nem at installere og igangsætte, hvilket er en stor fordel for os, lyder det fra Søren Kristensen.

Book et møde og øg kapaciteten i din virksomhed! 

Kontakt vores kompetente eksperter, så vi sammen kan finde den bedste løsning for lige netop dig og din produktion.

Udfyld formularen - og vi kontakter dig inden for 2 hverdage.