Software 2.0 til BILA RoboPower

Upgrade: Software 2.0 til BILA RoboPower

Med 6 års erfaring i rygsækken og 100 solgte robotløsninger til alle former for maskinbetjening, lancerer BILA RoboPower en opgraderet version af den succesfulde og brugervenlige RoboPower software.

Vi har taget det bedste fra vores version 1.0 og kombineret det med feedback fra kunderne og markedet, som vi har fået igennem årene. Resultatet er en software version 2.0, der i endnu højere grad tilgodeser brugerne af BILA RoboPower.

Kernen i version 1.0 har været kombinationen af hurtig programmering og fleksibiliteten i selvstændigt at kunne programmere forskellige robotkørsler og tilføje nyt udstyr uden ekstern support.

Det har givet brugerne mere ansvar og selvstændighed i produktionen, hvilket har skabt en stor grad af innovation og motivation til at arbejde med udvikling af løsninger til nye emner. Muligheden for selv at indkøre nye produkter, lave nye fiksturer og tilkoble nyt periferiudstyr booster brugernes energi og lyst til at anvende robotløsningerne proaktivt i hverdagen. For virksomheden betyder det kompetenceudvikling hos medarbejderne og et markant løft i forhold til at sikre en effektiv og konkurrencedygtig produktion.

Version 2.0 – på flere sprog

Version 2.0 løfter programmeringen til nye højder og gør kunderne endnu mere selvkørende. Det er blevet hurtigere at lave nye programmer, og brugervenligheden er øget markant, så systemet er nemmere at bruge – både for erfarne og nye medarbejdere. Flere af de tidligere optioner er blevet standard i version 2.0 for at øge brugervenligheden og mindske fejl.

Som noget helt nyt kan man nu også vælge software på flere sprog, og det åbner op for mange nye muligheder i forhold til at udbrede BILA Robopower konceptet til produktionsvirksomheder i hele verden.

Det nye software leveres som standard til alle BILA Robopower modeller fremover.

Læs mere om BILA RoboPower >>


Personlig demo af software 2.0 og BILA RoboPower

Vil du gerne vide om BILA RoboPwer og software 2.0 er det rigtige for din virksomhed? Book en personlig demo af det nye software hos os med vores erfarne salgschef i BILA RoboPower. Udfyld formularen nedenfor – vi kontakter dig hurtigst muligt

Udfyld formularen nedenfor – vi kontakter dig hurtigst muligt