BILA Nyheder 2020

Januar

BILA vil automatisere gaffeltrucks i hele verden

15. januar | BILA vil automatisere gaffeltrucks i hele verden

Skandinaviens største automationshus, BILA, fjerner nu de tre største barrierer for, at industrien let kan komme i gang med at automatisere manuel palletransport med gammeldags gaffeltrucks. Løsningen hedder Global AGV.

Andre medier:

 

September

Upgrade: Software 2.0 til BILA RoboPower

12. September | Upgrade: Software 2.0 til BILA RoboPower

Med 6 års erfaring i rygsækken og 100 solgte robotløsninger til alle former for maskinbetjening, lancerer BILA RoboPower en opgraderet version af den succesfulde og brugervenlige RoboPower software.

Andre medier:

 

Dragsbæk - Hurtig og enkel dataopsamling med BILA DataPower

05. September | Første robot installeret hos Holms Finmekanik

Efter flere investeringer i CNC maskiner har Holms Finmekanik investeret i deres første robotcelle til maskinbetjening – en BILA RoboPower T850-6L.

Holms Finmekanik blev grundlagt i 1984, og de er en førende ordreproducerende virksomhed inden for finmekanik.

Andre medier:

 

Juni

Dragsbæk - Hurtig og enkel dataopsamling med BILA DataPower

05. Juni | Dragsbæk - Hurtig og enkel dataopsamling med BILA DataPower

BILA DataPower hjælper fødevareproducenten Dragsbæk i Thisted med at analysere og optimere produktions linjens effektivitet. Systemet kombinerer online dataopsamling og rapportering, som via dashboards viser produktionslinjens nøgletal i realtid. Det giver medarbejderne mulighed for at handle ud fra faktabaseret information.

Andre medier:

 

Marts

Hav Line fuldautomatiserer laksehåndtering

27. marts | Hav Line fuldautomatiserer laksehåndtering

Den norske virksomhed Hav Line har bygget en ny fabrik i Hirtshals med et gigantisk sorterings- og pakkeanlæg, der står klar til at tage imod tusindvis af tons laks. Hav Line vil fragte laks til Europa på den halve tid og samtidig fjerne en masse lastbiler fra de norske veje.

Andre medier:

 

Anne Kathrine Mikkelsen

20. marts | BILA udvider salgsteamet i Food afdelingen

Det går stærkt hos BILA A/S, og i løbet af det sidste år er der ansat omkring 100 medarbejdere for at følge med efterspørgslen på optimering og automatisering af industrien hovedsageligt i Danmark, Norge og Sverige

Andre medier:

 

Januar

BILA DataPower

30. januar | BILA lancerer ny løsning til dataopsamling

BILA DataPower er en plug-and-play løsning til optimering af produktionsanlæg med hurtig og enkel adgang til dataopsamling, så virksomheder kan følge med i deres produktionsstatus hvor som helst når som helst.

Andre medier:

BILA RoboPower hos MAN Energy Solutions

28. januar | 10 arbejdsopgaver som slider unødigt på dine folk

Robotter og smarte automatiseringsløsninger på arbejdspladsen forbedrer sikkerheden og giver et bedre arbejdsmiljø med færre arbejdsulykker, mindre nedslidning og mere varierende arbejdsopgaver til medarbejderne.

Andre medier: