Universal Robots

Universal Robots' samarbejdende robotarme er lette at integrere i stort set alle produktionsmiljøer: samling, maling, skrueopgaver, mærkning, sprøjtestøbning, svejsning, pakning og polering. Samtidig er sikkerheden i top i robottens arbejde side om side med medarbejderen.

Klare fordele:

Branchens korteste tilbagebetalingstid på 195 dage i gennemsnit. Det gør robotterne tilgængelige for virksomheder i alle størrelser. Økonomi og effektivisering er væsentlige faktorer, men er ikke den eneste grund til, at Universal Robots verdens førende producent af samarbejdende robotter:

Nem programmering

Med en patenterede teknologi kan brugere uden programmeringserfaring hurtigt sætte robotterne op og betjene dem ved hjælp af intuitiv 3D-visualisering. Man skal blot flytte robottens arm og vise den bevægelse, den skal gøre, eller trykke på piletasterne på den brugervenlige, berøringsfølsomme skærm

Hurtig opsætning

Hvor opsætning af robotter før har taget flere uger, kan robotterne nu tages i brug efter blot et par timer. Den gennemsnitlige opsætningstid er kun en halv dag.

Fleksibel omstilling

Universal Robots er lette, pladsbesparende og nemme at omstille til flere forskellige opgaver uden at ændre indretningen af produktionen. Det er hurtigt og nemt at flytte robotten til nye processer, og på den måde bliver det muligt at automatisere næsten alle manuelle opgaver, også ved små partier eller hurtige omstillinger. Robotten kan huske programmer for tilbagevendende opgaver.

Sikkerheden er i top

Universal Robots er TÜV-certificeret og sikre for medarbejderen at arbejde sammen med. En indbygget kraftcensor sørger automatisk for, at robotten standser med det samme, hvis den støder på forhindringer. Robotten kan fx. programmeres til at arbejde med nedsat kraft, når en medarbejder befinder sig i arbejdsområdet.

Tilmeld dig nyheder fra Universal Robots Danmark

* indicates required

Brug for mere

Universal Robots Danmark hovednummer

Hovednr. +45 96 69 47 20